skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

  • Reinigen natuursteen vloeren
  • Behandelen natuursteen vloeren
  • Polijsten natuursteen vloeren
  • Opknappen natuursteen vloeren
  • Renoveren natuursteen vloeren
  • Impregneren natuursteen vloeren
  • Kristalliseren natuursteen vloeren

Professioneel natuursteen reinigen, polijsten, behandelen en schoonmaken

Een natuurstenen vloer is zeer duurzaam. Met een goed onderhoudsplan kan zo’n vloer een leven lang mee. ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen, polijsten en behandelen, opknappen en renoveren van natuursteen vloeren. Heeft u in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht een natuursteen of marmer vloer en is deze aan onderhoud toe? ADM Vloerenreinigers uit Castricum kan uw natuursteen vloer optimaal reinigen, schoonmaken, polijsten en impregneren. Hoe een vloer gebruikt wordt, is mede bepalend voor welke behandeling het meest effectief is en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Ook het soort vlekken in de vloer kunnen bepalend zijn voor de renovatie of restauratie methode. Anderzijds zijn er mensen die hun natuursteen vloer willen laten glimmen of juist houden van een doffe of matte uitstraling. Voor iedere soort reiniging en iedere soort natuursteen onderhoud maken wij samen met u een passend onderhoudsplan.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

Polijsten van marmer en natuursteen vloer

Er zijn verschillende manieren om natuursteen en marmer in de regio van Castricum te behandelen. Moet de vloer geëgaliseerd en schoongemaakt worden? Dan is polijsten van natuursteen een goede optie. De marmeren vloer wordt in verschillende fases gepolijst. Hiervoor gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om uw marmer en natuursteen vloer in Castricum of omgeving eenmaal in de 5 jaar te laten polijsten. En zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan en deze wilt laten verwijderen. Ook na een verbouwing kan het nodig zijn marmer of natuursteen te laten reinigen of het natuursteen te laten behandelen.

Natuursteen laten glanzen

Bij het onderhoud van natuursteen kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Bij onze manier van natuursteen polijsten kunnen we u verschillende glans gradaties bieden. We noemen deze vorm van onderhoud ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Natuursteen impregneren

Om vuil en vocht geen kans te geven op uw natuursteen marmer vloer in de regio van Castricum kunnen we deze voor u impregneren of hydrofoberen. Dit doen we vooral bij nieuw aangelegde vloeren, gevels en bestaande vloeren en gevels van natuursteen. Het impregneren van natuursteen doen we na het polijsten van uw marmer vloer. Het natuursteen blijft hierdoor langer mooi en schoon.

Natuursteen kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw natuursteen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het natuusteen en marmer de glans weer terugkrijgt.

Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact met ons op en laat uw natuursteen vloer reinigen en onderhouden

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloeren specialist. Ben u op zoek naar natuursteen reiniging, natuursteen onderhoud  of natuursteen renovatie en wilt u uw natuursteen vloer in Castricum of omgeving laten reinigen, polijsten, schoonmaken en / of impregneren? Dan kunt u direct contact met ons opnemen voor het reinigen, behandelen, renoveren en onderhouden van uw natuursteen vloer. Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat voor het reinigen, schoonmaken en onderhouden van marmeren vloeren en natuursteen.

Back To Top