skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

 • Reinigen natuursteen vloeren
 • Behandelen natuursteen vloeren
 • Slijpen natuursteen vloeren
 • Polijsten natuursteen vloeren (zijdeglans)
 • Zoeten natuursteen vloeren (matglans)
 • Impregneren natuursteen vloeren
 • Opknappen natuursteen vloeren
 • Renoveren natuursteen vloeren
 • Kristalliseren natuursteen vloeren

Professioneel natuursteen reinigen, polijsten, behandelen en schoonmaken

Een natuurstenen vloer is een zeer duurzame vloer. Met een goed onderhoudsplan kan zo’n vloer uw leven lang mee. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen, polijsten, behandelen, opknappen en renoveren van natuurstenen vloeren. Dus wanneer in in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht een natuurstenen of marmeren vloer heeft die dringend aan onderhoud toe is, bent u bij ons aan het juiste adres! ADM Vloerenreinigers uit Castricum is namelijk een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Hoe een vloer gebruikt wordt is mede bepalend voor welke behandeling het effectiefste is, en wanneer/hoe vaak de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd. Ook het soort vlekken in uw vloer zijn van belang voor de renovatie/restauratie methode die wordt gekozen. De uitkomst die u voor ogen heeft is natuurlijk ook heel belangrijk. Sommige mensen willen een glimmende vloer, terwijl anderen juist een wat doffere vloer mooier vinden. Voor iedere reiniging en onderhoud van natuursteen maken wij daarom samen met u een passend onderhoudsplan.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

Polijsten van marmer en natuursteen vloer

Er zijn verschillende manieren om natuursteen en marmer te behandelen. Moet de vloer geëgaliseerd of schoongemaakt worden? Dan is het polijsten van natuursteen een goede optie. De natuurstenen vloer wordt in verschillende fases gepolijst. Tijdens dit proces gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om uw marmer en natuursteen vloer iedere 5 jaar te laten polijsten. En ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan, is het een goed idee om hier een expert naar te laten kijken. Ook na een verbouwing kan het nodig zijn om het marmer of natuursteen te laten reinigen of behandelen.

Natuursteen laten glanzen

Bij het onderhoud van natuursteen kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Wanneer wij natuursteen polijsten kunnen we u verschillende gradaties van glans bieden. We noemen deze vorm van onderhoud ook wel ‘een natuurstenen vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Natuursteen vloer badkamer voor behandeling
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen vloer badkamer na behandeling
Na reiniging natuursteen vloer

Natuursteen impregneren

Om vuil en vocht geen kans te geven op uw natuurstenen vloer kunnen we deze voor u impregneren of hydrofoberen. Dit kunnen wij bij zowel nieuw aangelegde als bestaande vloeren en gevels doen, zolang ze maar van natuursteen zijn gemaakt. Het impregneren van natuursteen doen we na het polijsten. Hierdoor kan er geen vocht of zuur in het natuursteen trekken en blijft uw vloer dus langer mooi en schoon.

Natuursteen kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw natuurstenen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal soort kristalpoeder, waardoor het natuursteen of marmer zijn mooie glans weer terugkrijgt.

Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact met ons op en laat uw natuursteen vloer reinigen en onderhouden

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf uit Castricum en heeft ruim 20 jaar ervaring als vloeren specialist. Bent u op zoek naar een expert en wilt u uw natuurstenen vloer laten reinigen, polijsten, schoonmaken en / of impregneren? Neem dan direct contact met ons op! Bel ons via 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en advies op maat. Bij interesse bepalen we vervolgens samen met u het behandelplan.

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top