skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Chinees hardsteen vloer:

 • Impregneren
 • Schuren
 • Kristalliseren
 • Zoeten
 • Onderhoud
 • Reinigen
 • Polijsten

Professioneel Chinees hardsteen vloeren reinigen door ADM Vloerenreinigers

Met ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaak, onderhoud en behandeling van vloeren is ADM Vloerenreingers een echt familiebedrijf. Klanten kunnen bij ons terecht voor specialistische reinigingen, onderhoud en behandelingen van diverse vloeren. Zo ook voor Chinees hardsteen vloeren, met zijn prachtige uitstraling een geliefde vloer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het schuren, kristalliseren, zoeten en vele andere behandelingen van uw Chinees hardsteen vloer. Chinees hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. In woningen zijn deze vloeren in opkomst. Om de gewenste uitstraling van uw hardstenen vloer te behouden, is goed onderhoud en een professionele reiniging en behandeling ervan essentieel. Laat u daarom informeren en adviseren door onze specialisten. Wij kunnen u precies vertellen wat uw vloer nodig heeft. 

Chinees hardsteen voor de behandeling door ADM
Chinees Hardsteen vloer voor reiniging
Chinees hardsteen na de behandeling door ADM
Chinees Hardsteen vloer na reiniging

Schoonmaken van Chinese hardsteen

Voor het reinigen van Chinees hardsteen vloeren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht schakelt u ADM Vloerenreinigers in. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u graag hier over. Neem vandaag nog contact op.

Onderhoudsvriendelijk

Alhoewel de Chinees hardsteen een onderhoudsvriendelijke steen is is het nog steeds mogelijk dat uw Chinees hardsteen vloer niet meer is wat het was. Wij van ADM Vloerenreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer. Zonder dat het de steen aantast.

Chinees Hardsteen vloer voor reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer voor reiniging
Chinees Hardsteen vloer na reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer na reiniging

Reinigen van uw vloer

De vloeren vragen bij normaal gebruik weinig onderhoud. Wanneer u deze vloeren regelmatig dweilt met een geschikte zeep, is dit eigenlijk al voldoende om jaren plezier te hebben van deze tegels. Natuurlijk zijn er altijd situaties waarin een Chinees hardsteen vloer wat extra bescherming kan gebruiken. Zeker in natte ruimtes of bijvoorbeeld in de keuken is het fijn als uw Chinees hardsteen vloer vuil, vet en waterafstotend is. Er bestaat ook de kans dat er krassen ontstaan op uw Chinees hardstenen vloer. ADM vloerenreinigers staat voor u klaar.

Waarom je voor ADM Vloerenreinigers moet kiezen:
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Stofvrije werkwijze  
 • Tips en advies voor uw meubilair
 • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat
Voor Chinees Hardsteen vloer reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer voor reiniging
Na Chinees Hardsteen vloer reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer na reiniging

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Wilt u een Chinees hardsteen vloer laten reinigen? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Chinees hardsteen? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht voor een advies op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top