skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Chinees hardsteen:

  • Impregneren
  • Schuren
  • Kristalliseren
  • Onderhoud
  • Reinigen
  • Polijsten

Professioneel Chinees hardsteen vloeren reinigen door ADM Vloerenreinigers

Met ruim 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren is ADM Vloerenreingers een echte familiebedrijf. Klanten kunnen hier terecht voor specialistische reinigen en onderhouden van diverse vloeren. Zo ook voor Chinees hardsteen vloeren, met zijn prachtige uitstraling een geliefde vloer. Voor het onderhouden van uw vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers op het juiste adres. Chinees Hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. In woningen zijn deze vloeren in opkomst. Ook in Castricum en omgeving. Een tijdloze uitstraling voor uw interieur, uw tuin of uw gevel. Het verrijkt uw terras, vloer, werkblad, douche of gevel met stijl en karakter.

Voor Chinees Hardsteen vloer reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer voor reiniging
Na Chinees Hardsteen vloer reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer na reiniging

Schoonmaken van Chinese hardsteen

Voor het reinigen van Chinees hardsteen vloeren in de regio Castricum schakelt u ADM Vloerenreinigers in. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u graag hier over. Neem vandaag nog contact op.

Onderhoudsvriendelijk

Alhoewel de Chinees hardsteen een onderhoudsvriendelijke steen is is het nog steeds mogelijk dat uw Chinees hardsteen vloer niet meer is wat het was. Wij van ADM Vloerenreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer. Zonder dat het de steen aantast.

Chinees Hardsteen vloer voor reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer voor reiniging
Chinees Hardsteen vloer na reinigen en onderhouden
Chinees Hardsteen vloer na reiniging

Reinigen van uw vloer

De vloeren vragen bij normaal gebruik weinig onderhoud. Wanneer u deze vloeren regelmatig dweilt met een geschikte zeep, is dit eigenlijk al voldoende om jaren plezier te hebben van deze tegels. Natuurlijk zijn er altijd situaties waarin een Chinees hardsteen vloer wat extra bescherming kan gebruiken. Zeker in natte ruimtes of bijvoorbeeld in de keuken is het fijn als uw Chinees hardsteen vloer vuil, vet en waterafstotend is. Er bestaat ook de kans dat er krassen ontstaan op uw Chinees hardstenen vloer. ADM vloerenreinigers staat voor u klaar.

Waarom je voor ADM Vloerenreinigers moet kiezen:
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze  
  • Tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Wilt u een Chinees hardsteen vloer in of in de omgeving van Castricum? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Belgische hardsteen? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Castricum en omstreken voor een advies op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top