skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Specialistisch reinigen en behandelen door ADM Vloerenreinigers

Schakel ADM Vloerenreinigers in voor het onderhouden en behandelen van uw natuursteen of marmer vloer. Natuurstenen en marmeren vloeren zijn duurzaam en hebben daarnaast een rijke luxe uitstraling. Die wilt u natuurlijk graag behouden. Tijdig onderhoud helpt daarbij. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en behandelen van marmer en natuursteen vloeren. Heeft u in Zaandam een natuurstenen of marmeren vloer die onderhoud nodig heeft? ADM Vloerenreinigers kan natuursteen en marmer in Zaandam voor u reinigen, polijsten en impregneren. De soort behandeling hangt af van hoe u de vloer gebruikt en wanneer we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Voor het onderhoud van uw natuursteen vloer in Zaandam stellen wij samen met u een onderhoudsplan op.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Polijsten van uw marmer en natuursteen vloer

Natuursteen en marmer kunnen we in Zaandam op verschillende manieren behandelen. Een zeer efficiënte behandeling is bijvoorbeeld het polijsten van natuursteen. Het marmer wordt met behulp van verschillende diamantschijven in verschillende fasen gepolijst. De gebruikte korrel voor het polijsten is dan stap voor stap fijner. Marmer en natuursteen in Zaandam kunt u het beste elke vijf jaar laten polijsten voor het beste resultaat. Uiteraard kan het zijn dat u doffe vlekken op de vloer ziet ontstaan. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen, dan halen wij deze direct voor u weg. Daarnaast adviseren wij u ook om na een verbouwing het marmer of natuursteen van uw vloer grondig te laten reinigen of te behandelen.

Glanzen van natuursteen

Bij het onderhouden van uw natuursteen en marmer in Zaandam door ADM Vloerenreinigers kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Met onze speciale manier van natuursteen polijsten kunnen we dat in verschillende glans gradaties doen. Deze manier van natuursteen polijsten heet bij ons ook ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Natuursteen impregneren

U kunt uw vloer van natuursteen en marmer tegen vuil en vocht beschermen door hem door ons te laten impregneren of hydrofoberen. Dit is zeker raadzaam bij nieuwe vloeren en gevels, maar ook bij bestaande vloeren en gevels van natuursteen. Natuursteen impregneren doen we direct na het polijsten van uw marmer vloer. Het resultaat is dat de natuursteen langer mooi en schoon blijft nadat deze geïmpregneerd is.

Natuursteen en marmer kristalliseren

Bij het kristalliseren van uw natuursteen vloer in Zaandam zullen we deze eerst alkalisch reinigen (grondig ontvetten), waarna we de vloer slijpen met een diamantschijf. Kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder. Dit geeft een mooi (nieuw) glanzend resultaat van de natuursteen en marmer vloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Zaandam. Wilt u uw natuursteen of marmer vloer in Zaandam laten reinigen, polijsten of impregneren? Kunnen wij u informeren over het onderhoud en het reinigen van uw natuursteen? Bel ons gerust via 0251-836366 of stuur een e-mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen dan gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Zaandam voor een advies op maat en een geheel vrijblijvende offerte.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top