skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Tapijt en vloerbedekking:

 • Reinigen
 • Opknappen
 • Renoveren
 • Vlekken verwijderen

ADM Vloerenreinigers voor perfect vloeronderhoud

Heeft u tapijt, vloerbedekking in uw woning of kantoor in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht dat een opfrisbeurt nodig heeft? Met de specialistische tapijt- en vloerbedekkingreiniging van ADM Vloerenreinigers krijgt uw tapijt zijn frisse uitstraling weer terug. De professionele tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers reinigen uw tapijt met de ‘koolzuurmethode’ of de ‘sproei-extractiemethode’. Beide reinigingsmethoden halen de meest hardnekkige vlekken weg en zijn zeer milieuvriendelijk.

Voor tapijtreiniging
Voor tapijtreiniging
Na tapijtreiniging
Na tapijtreiniging

Vlekken uit tapijt of vloerbedekking verwijderen

Vlekken in tapijt of vloerbedekking zijn zeer vervelend. Ze zijn in de meeste gevallen zeer hardnekkig, Dan heeft u de specialistische tapijtreinigers van ADM Vloerenreinigers uit Castricum nodig. Welke soorten vlekken kunnen wij zoal uit uw tapijt verwijderen? Vlekken veroorzaakt door onder andere:

 • etenswaren
 • dranken
 • cosmetica
 • vetten
 • lekkages

Schoonmaken van tapijt en vloerbedekking

Voor het reinigen van tapijt en vloerbedekking maken wij gebruik van twee methodes. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Dat kan zijn de koolzuurmethode of de sproei-extractiemethode

Reinigen volgens de koolzuurmethode

Tapijt en vloerbedekking reinigen met de koolzuurmethode is heel effectief. Door de combinatie van koolzuur en een reinigingsvloeistof wordt de vloerbedekking niet alleen gereinigd; ook worden bijna alle bacteriën (99%) in uw tapijt gedood. In het reinigingsmiddel zitten kleine koolzuurbelletjes die diep doordringen in de vezels van het tapijt en het vuil losweken. Het vuil is daarna eenvoudig op te zuigen met een stofzuiger. Ongeveer één uur daarna kunt u uw vloer weer gebruiken. Bij andere reinigingsmiddelen heeft u 80% meer water nodig en kan het drogen van uw tapijt enkele dagen duren.

Reinigen met de sproei extractiemethode

Met de sproei extractiemethode spoelen wij (oude) vlekken in uw tapijt weg en wordt de gehele vezel van uw tapijt gereinigd. Daarnaast worden alle zeep- en vuilresten uit uw vloerbedekking gezogen.

Onderhoud van uw tapijt en vloerbedekking

Na het reinigen van uw tapijt in uw pand in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht kunnen wij uw tapijt voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil minder snel doordringt in het tapijt, zodat het langer mooi en schoon blijft. De beschermlaag slijt na verloop van tijd door het dagelijkse gebruik. Daarom is het belangrijk om de beschermlaag van uw tapijt na de tapijtreiniging te laten vervangen. Wij bekijken of het vernieuwen van de beschermlaag nodig is en bespreken dit met u.

Tapijtreiniging
Tapijtreiniging
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers uit Castricum

Wilt u uw tapijt of vloerbedekking in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van tapijt? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij rekenen geen vaste prijs voor de schoonmaak van uw tapijt, maar maken voor u een offerte op maat voor het reinigen van uw vloerbedekking.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top