skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Marmer vloeren

Marmer vloer reiniging behandelen en onderhouden vp

Laat uw marmer vloer reinigen en onderhouden door ADM Vloerenreinigers. Voorkom hiermee krassen en slijtage van uw marmeren vloer.

Natuursteen vloeren

Natuursteen vloeren reinigen, polijsten en onderhouden

Kies ADM Vloerenreinigers voor het reinigen, onderhouden, polijsten en behandelen van natuursteen vloeren. Wij zijn al jaren de specialist.

Tegels & Plavuizen

Tegels reinigen en onderhouden

Na onze behandeling van uw tegelvloer zijn uw tegels weer vrij van kalkaanslag, vet en vuil. Ook is het weer bestendig tegen het aanhechten van nieuw vuil.

Travertin vloeren

Travertin vloer reinigen en onderhouden

Laat uw Travertin vloer reinigen en onderhouden door de specialisten van ADM Vloerenreinigers. Voorkom hiermee krassen en slijtage.

Belgisch hardsteen

Belgisch Hardsteen vloer reinigen, onderhouden en behandelen

Kies ADM Vloerenreinigers voor het reinigen, onderhouden en behandelen van Belgisch hardsteen. Wij passen de juiste behandeling toe.

Leisteen vloeren

Leisteen vloer reinigen onderhouden

Leisteen is een erg duurzaam en degelijk materiaal. Dat vraagt om een specifieke reiniging en behandeling van onze specialisten op dit gebied.

Terrazzo vloeren

Terrazzo vloer behandeling, reiniging en onderhoud vp

Laat uw Terrazzo vloer reinigen en onderhouden door onze specialisten en voorkom hiermee krassen en slijtage. Wij staan graag voor u klaar.

Linoleum/Marmoleum

Linoleum of marmoleum vloeren reinigen, onderhouden en behandelen

Voorkom dat de beschermende laag van uw linoleum-/ marmoleum vloer slijt en laat deze professioneel behandelen met een aantal lagen polymeer.

Granito vloeren

Granito vloer reinigen onderhoud

Kies voor een zeer elegante en authentieke sfeer in de ruimte. Laat uw granito vloer op de juiste manier schoonmaken en onderhouden door onze professionals.

Chinees hardsteen

Chinees hardsteen vloer reinigen en onderhouden

Chinees hardsteen is een erg duurzaam en degelijk materiaal. Laat het onderhouden door de specialisten van ADM Vloerenreinigers en zorg voor een optimaal resultaat.

Grindvloeren

Grindvloer reinigen en onderhouden

Bij zowel een open- als gesealde grindvloer zijn wij in staat om de juiste reiniging en onderhouds- behandeling toe te passen. Vraag ons om een passend voorstel.

PVC vloeren

PVC vloer reinigen en onderhouden

Laat uw PVC vloer op een specialistische wijze reinigen en onderhouden. Voorkom hiermee krassen, slijtage en dat vuil en zeepresten in de antisliplaag achterblijven.

Betonvloeren

Betonvloer reiniging

Bij intensief gebruik van een betonvloer is het verstandig om het beton jaarlijks te reinigen en onderhouden door onze specialisten.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging en vloerbedekking reinigen h

Tapijt en vloerbedekking reinigen en onderhouden is specialistisch werk. Afhankelijk van het soort vlekken, passen wij de juiste behandeling toe.

Meubelreiniging

Meubelreiniging bankstel reinigen

Onze meubelreiniging specialisten hebben ervaring met het reinigen en onderhouden van zowel lederen- als stoffen meubels.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top