skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Specialistisch reinigen en behandelen door ADM Vloerenreinigers

Natuurstenen of marmeren vloeren staan bekend om hun duurzaamheid. Ze hebben een rijke, luxe uitstraling. Die wilt u uiteraard graag behouden. Goed en efficiënt onderhoud van deze vloeren helpt daarbij. Schakel daarvoor ADM Vloerenreinigers in. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de behandeling van marmer en natuursteen. Heeft u in Purmerend een natuurstenen of marmer vloer die onderhouden moet worden? ADM Vloerenreinigers kan natuursteen en marmer in Purmerend voor u schoonmaken, polijsten en impregneren. Welke behandeling nodig is, hangt af van hoe de vloer gebruikt wordt en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Voor het onderhoud van uw natuursteen vloer in Purmerend stellen wij samen met u een onderhoudsplan op.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Marmer en natuursteen vloer polijsten

Natuursteen en marmer kunnen op verschillende manieren in Purmerend behandeld worden. Het polijsten van natuursteen is bijvoorbeeld een efficiënte manier. Het marmer wordt met behulp van verschillende diamantschijven in verschillende fasen gepolijst. De korrel die we hiervoor gebruiken wordt dan steeds fijner. Het is raadzaam om marmer en natuursteen in Purmerend iedere vijf jaar te laten polijsten voor het beste resultaat. Ook als u ziet dat er doffe vlekken op de vloer ontstaan en u deze wilt laten verwijderen, adviseren wij om hiervoor ADM Vloerenreinigers in te schakelen. Uiteraard is het raadzaam om na een verbouwing marmer of natuursteen grondig te laten reinigen of te behandelen.

Glanzen van natuursteen

Als u natuursteen en marmer in Purmerend laat onderhouden door ADM Vloerenreinigers kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Met onze manier van natuursteen polijsten kunnen we u verschillende glansgradaties bieden. Deze manier van natuursteen polijsten noemen we ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Impregneren van natuursteen

Bescherm uw natuusteen en marmer in Purmerend door deze vloer te laten impregneren of hydrofoberen. Dit is vooral belangrijk bij nieuw aangelegde vloeren, gevels en bestaande vloeren en gevels van natuursteen. Het impregneren van natuursteen doen we na het polijsten van uw marmer vloer. Het natuursteen blijft hierdoor langer mooi en schoon.

Natuursteen en marmer kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw natuursteen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Kristalliseren doen we met een speciaal kristalpoeder, waardoor het natuusteen en marmer hunglans weer terugkrijgen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist.
Wilt u uw natuursteen of marmer vloer in Purmerend laten reinigen, polijsten en/of impregneren? Ook voor meer informatie over het onderhoud en het reinigen van uw natuursteen kunt u bij ons terecht. Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Purmerend voor advies op maat en een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top