skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Tegel vloer:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Impregneren

ADM Vloerenreinigers: deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren

ADM Vloerenreinigers is de specialist op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen, vloertegels en tegelvloeren. Wij zijn een familiebedrijf uit Castricum met meer dan 20 jaar ervaring in het grondig schoonmaken van vloeren. ADM Vloerenreinigers wordt dus ook vaak ingezet wanneer het gaat om het specialistisch reinigen en onderhoud van diverse soorten vloeren. Woont u in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht en wilt u uw tegelvloer schoon laten maken of onderhouden? Wij helpen u graag verder. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan voor het reinigen en onderhouden van uw tegels of plavuizen.

Tegelvloer reinigen licht fotoalbum voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegelvloer reinigen licht fotoalbum na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Vieze tegels en plavuizen reinigen

Laat uw tegels of plavuizen in uw huis of bedrijfsruimte reinigen door onze specialisten. Tegels zijn in principe zeer onderhoudsvriendelijk, zeker als u tegels van keramiek of kunststof heeft. Maar soms worden tegels gewoon zo vies dat u ze niet meer echt mooi kunt krijgen. Meestal is de oorzaak hiervan dat er in de loop van de jaren een vetlaag is opgebouwd, in combinatie met minimaal onderhoud aan de tegels. U zult dan merken dat zelfs grondig dweilen niet meer helpt, en dat dat mogelijk zelfs alleen nog maar meer vlekken veroorzaakt. Met name op badkamervloeren is dit een vaak voorkomend probleem.

Behandelen van verschillende tegelsoorten

Krijgt u uw tegels in uw huis niet echt meer schoon? Wij kunnen verschillende tegelsoorten zeer goed behandelen en schoonmaken. Zoals bijvoorbeeld gebakken tegels en steen (zuurbestendig), Met de juiste behandeling geven wij ze weer een mooie nieuwe uitstraling. Na onze reiniging is uw vloer (inclusief de voegen) weer vrij van kalkaanslag, vet en vuil. Ook zijn uw tegels en plavuizen weer een ruime tijd bestendig tegen het aanhechten van nieuw vuil.

Tegels en plavuizen reinigen en neutraliseren

Bij het reinigen van uw tegels en plavuizen maken wij uw tegelvloer eerst schoon. Hiervoor gebruiken wij een combinatie van de diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Deze middelen zorgen ervoor dat de tegels goed schoon en ontvet worden. Daarna borstelen wij de voegen van de tegelvloer met speciale borstels, zodat die ook vrij van vuil worden. Het vuil en water dat hierbij vrijkomt, zuigen wij door middel van een zuiger weer op. Op deze manier komen uw inmiddels weer schone tegels en plavuizen weer tevoorschijn.

Impregneren van de tegelvloer

Nadat we de tegels en plavuizen gereinigd hebben, kunnen wij deze voor u impregneren. Hiermee is uw vloer beschermd tegen toekomstig vuil, vocht en zuur. Het verlengt de levensduur van al uw tegels en plavuizen. Het impregneren van uw tegelvloer is dus de ideale onderhoudsoplossing zodat u langer van uw vloer kunt genieten.

Tegels en Plavuizen laten reinigen

Voor reiniging tegelvloer
Badkamer vloer
Na reiniging tegelvloer

Badkamer vloer schoonmaken

Ook uw badkamervloer kan in de loop der tijd sporen van vuil en vocht laten zien die moeilijk te verwijderen zijn. ADM Vloerenreinigers is tevens gespecialiseerd in het onderhoud van badkamervloeren. Kalkaanslag en hardnekkige zeepresten op uw badkamervloer kunnen wij voor u verwijderen en schoonmaken. Juist hierbij adviseren wij om na het reinigen van uw badkamervloer de tegels te laten impregneren. Dit doet u om uw tegeltjes weer opnieuw te wapenen tegen vuil en vocht. Bovendien voorkomt u zo toekomstige vlekken op uw badkamervloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Laat uw tegels reinigen en onderhouden door uw specialist

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tegel reiniging, schoonmaak en onderhoud van tegels, plavuizen en andere vloeren. Wilt u uw tegels en plavuizen laten reinigen, schoonmaken of onderhouden? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tegelvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies om optimaal uw tegels te reinigen, schoon te maken en onderhouden.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top