skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Tegel vloer:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Impregneren

ADM Vloerenreinigers: deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren

ADM Vloerenreinigers is de specialist in Castricum en omstreken op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen en vloertegels en tegelvloeren. Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren is ADM Vloerenreinigers een veelgevraagd bedrijf als het gaat om het specialistisch reinigen en onderhouden van diverse soorten vloeren. Wilt u uw tegelvloer laten schoonmaken of uw tegelvloer in de regio Castricum laten onderhouden? Wij helpen u graag. Vraag gerust een offerte bij ons aan voor het reinigen van tegels en plavuizen.

Tegelvloer reinigen licht fotoalbum voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegelvloer reinigen licht fotoalbum na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Vieze tegels en plavuizen reinigen

Heeft u tegels of plavuizen in uw huis in Castricum of omgeving? Tegels zijn in principe zeer onderhoudsvriendelijk, zeker als u keramiek of kunststof tegels heeft. Maar soms worden tegels zo vies dat u ze niet meer echt mooi kunt krijgen. Meestal is dat de oorzaak van dat er in de loop van jaren een vetlaag opgebouwd wordt en dat er minimaal onderhoud aan de tegels gedaan is. U merkt dan dat grondig dweilen niet meer helpt en eigenlijk alleen maar meer vlekken veroorzaakt. Zeker op een badkamervloer is dat een veel voorkomend probleem.

Behandelen van verschillende tegelsoorten

Krijgt u uw tegels in uw huis in Castricum of omgeving echt niet meer schoon? Wij kunnen verschillende tegelsoorten behandelen en schoonmaken, zoals gebakken tegels en steen (zuurbestendig), Met de juiste behandeling geven wij ze weer een nieuwe uitstraling. Na onze reiniging is uw vloer (inclusief de voegen) weer vrij van kalkaanslag, vet en vuil. Ook zijn uw tegels en plavuizen dan weer bestendig tegen het aanhechten van nieuw vuil.

Tegels en plavuizen reinigen en neutraliseren

Bij het reinigen van uw tegels en plavuizen maken wij uw tegelvloer eerst schoon met een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Deze middelen zorgen ervoor dat de tegels schoon en ontvet worden. Daarna borstelen we de voegen van de tegelvloer met speciale borstels, zodat ook die vrij van vuil worden. Het vuil en water dat hierbij loskomt, zuigen wij met een hoge zuigkracht op, zodat de schone tegels en plavuizen weer tevoorschijn komen.

Impregneren van de tegelvloer

Nadat we de tegels en plavuizen gereinigd hebben, kunnen wij de tegels of plavuizen voor u impregneren. Hiermee is uw vloer beschermd tegen toekomstig vuil en vocht. Het verlengt de levensduur van uw tegels en plavuizen. Impregneren van uw tegelvloer is de ideale onderhoudsoplossing om langer van uw vloer te genieten.

Tegels en Plavuizen laten reinigen

Voor reiniging tegelvloer
Badkamer vloer
Na reiniging tegelvloer

Badkamer vloer schoonmaken

Ook uw badkamervloer in Castricum en omstreken kan in de loop der tijd sporen van vuil en vocht laten zien die moeilijk te verwijderen zijn. ADM Vloerenreinigers is ook gespecialiseerd in het onderhouden van badkamervloeren. Kalkaanslag en hardnekkige zeepresten op uw badkamervloer kunnen wij voor u verwijderen en schoonmaken. Ook hierbij adviseren wij om na het reinigen van uw badkamervloer de tegels te impregneren om ze weer opnieuw te wapenen tegen vuil en vocht. Bovendien voorkomt u zo vlekken op uw badkamervloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Laat uw tegels reinigen en onderhouden door uw specialist

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tegel reiniging, schoonmaak en onderhoud van tegels, plavuizen en andere vloeren. Wilt u uw tegels en plavuizen in de regio van Castricum laten reinigen, schoonmaken of onderhouden? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tegelvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Castricum of omgeving voor een advies om optimaal uw tegels te reinigen, schoon te maken en onderhouden.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top