skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Meubels:

  • Reinigen
  • Opknappen

ADM Vloerenreinigers voor de perfecte meubelreiniging

Zit er een vervelende en hardnekkige vlek in uw bankstel? Is de stof van uw eetkamerstoelen smoezelig? Overweegt u zelfs uw meubels opnieuw te laten stofferen? Dat is niet nodig! De deskundige meubelreinigers van ADM Vloerenreinigers uit Castricum helpen u graag uit de brand. Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van vele soorten meubels. Professionele meubelreiniging maakt het kostbare opnieuw stofferen van uw meubels onnodig. Door regelmatig onderhoud gaan ze jaren langer mee. Bovendien is het beter voor uw binnenklimaat. Voor meubelreiniging in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht belt u ADM Vloerenreinigers.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Mooie meubels worden vies

U koopt meubels omdat ze er mooi uitzien. Maar u koopt ook meubels om ze te gebruiken. Door het gebruik worden meubels in de loop van de tijd vies. Zweet, stof, vet en vlekken zorgen ervoor dat het ‘mooie’ van uw meubels achteruitgaat. Wij adviseren u om uw stoffen en leren meubels eens in de drie tot vijf jaar professioneel te laten reinigen. Dat is goed voor het behoud van uw meubels, maar ook beter voor uw gezondheid.

Reinigen van stoffen meubels

Het intensief reinigen van uw gestoffeerde meubels doen wij doorgaans met behulp van koolzuur en een reinigingsmiddel. De vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes drukken het vuil in de stof naar boven, waarna wij het met grote zuigkracht verwijderen. De stof is hierna snel weer droog en gereed voor gebruik. Met deze koolzuurmethode hebben stofmijt, meeldauw en bacteriën vrijwel geen overlevingskans meer.

Meubel onderhoud met vuilwerende beschermlaag

Nadat wij uw stoffen meubels compleet voor u gereinigd hebben, kunnen we er voor u een nieuwe vuilwerende beschermlaag op aanbrengen. Daarna zal de stof op een natuurlijke manier drogen. Het drogen van de beschermlaag duurt gemiddeld tussen de 12 en 24 uur.

Reinigen van leren meubels en bankstellen

Ook uw leren bankstel en andere leren meubels reinigen wij voor u. Dat gaat als volgt: wij maken het leer eerst goed schoon en maken het PH-neutraal. Daarna zetten het we het met een speciaal product in de was. Hierdoor voelt het leer van uw bankstel weer zacht en soepel aan en is het weer goed beschermd tegen vuil.

Waarom ADM vloerenreinigers uit Castricum?

Waarom ADM Vloerenreinigers voor het schoonmaken van uw bankstel en andere meubels?

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Kies voor een effectieve meubelreiniging en neem contact op

Is uw bankstel of andere meubels in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht aan een schoonmaak toe? Of wilt u graag meer weten informatie over het onderhoud van uw meubels? Bel ADM Vloerenreiniging via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl voor een effectieve meubelreiniging. Wij maken graag een offerte voor u op maat voor het reinigen van uw meubels!

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top