skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

 • Belgisch hardsteenImpregneren
 • Belgisch hardsteen Schuren
 • Belgisch hardsteen Kristalliseren
 • Belgisch hardsteen Onderhoud
 • Belgisch hardsteen Reinigen
 • Belgisch hardsteen Polijsten
 • Belgisch hardsteen Zoeten
 • Belgisch hardsteen Behandelen

Professioneel Belgisch hardsteen laten reinigen en onderhouden

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren is ADM Vloerenreinigers een veelgevraagd bedrijf als het gaat om het specialistisch reinigen, onderhouden en behandelen van Belgisch hardsteen vloeren. Belgisch hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. Of u nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. In woningen zijn deze vloeren in opkomst.

Goed onderhoud en een professionele behandeling en reiniging van deze vloeren is echter erg belangrijk. Voor het reinigen, impregneren, onderhouden, polijsten, zoeten en behandelen van uw Belgisch hardsteen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van Belgisch Hardsteen vloeren en andere natuurstenen vloeren.

Belgisch hardsteen
Voor reiniging Belgisch hardsteen vloer
Belgisch hardsteen
Na reiniging Belgisch hardsteen vloer

Schoonmaken van Belgisch hardsteen

Voor het reinigen van Belgisch hardsteen in de regio Castricum maken wij gebruik van twee methodes. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u graag hier over. Neem vandaag nog contact op. Alhoewel de Belgisch hardsteen een onderhoudsvriendelijke steen is is het nog steeds mogelijk dat uw Belgisch hardsteen niet meer is wat het was. Wij van ADM Vloerenreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer. Zonder dat het de steen aantast.

Neem direct contact op

Bent u ook op zoek naar een bedrijf voor het onderhouden van uw Belgisch Hardsteen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Belgisch Harsteen Onderhouden

Om vuil en vocht geen kans te geven op uw Belgisch hardsteen vloer in de regio van Castricum kunnen we deze voor u onderhouden. Dit doen we vooral bij vloeren, gevels en bestaande vloeren en gevels van Belgisch hardsteen. De vloer blijft hierdoor langer mooi en schoon. Laat uw Belgische hardsteen onderhouden.

Belgisch hardsteen impregneren

Om vuil en vocht geen kans te geven op uw Belgisch hardsteen vloer in de regio van Castricum kunnen we deze voor u impregneren. Dit doen we vooral bij nieuw aangelegde vloeren, gevels en bestaande vloeren en gevels van Belgisch hardsteen. Het impregneren van Belgisch hardsteen doen we na het polijsten van uw vloer. De vloer blijft hierdoor langer mooi en schoon.

Belgisch hardsteen schuren

Krassen op uw Belgische hardsteen? ADM Vloerenreinigers is de specialist en is als geen ander in staat de vloer weer zo goed als nieuw te krijgen door de stenen op de correcte wijze te schuren. Door de vloer te schuren zie je als het ware een nieuwe laag van de Belgische hardsteen en verdwijnen de krassen en vlekken. De slijp- of schuurwerkzaamheden nemen ook de oneffenheden tussen de stenen weg en maken van de vloer weer één geheel. ADM Vloerenreinigers geeft elke vloer de glans en uitstraling terug die het verdient.

Belgisch hardsteen kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw Belgisch hardsteen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het hardsteen de glans weer terugkrijgt.

Voor Reiniging Belgisch hardsteen vloer keuken
Voor reiniging Belgisch hardsteen vloer
Na Reiniging Belgisch hardsteen vloer keuken
Na reiniging Belgisch hardsteen vloer

Belgisch hardsteen Polijsten

Er zijn verschillende manieren om je Belgisch Hardsteen te laten Polijsten. Moet de vloer geëgaliseerd en schoongemaakt worden? Dan is polijsten van Belgisch hardsteen een goede optie.

De Belgisch hardsteen vloer wordt in verschillende fases gepolijst. Hiervoor gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om uw Belgisch Hardsteen vloer in Castricum of omgeving eenmaal in de 5 jaar je hardsteen polijsten. En zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan en deze wilt laten verwijderen.

Ook na een verbouwing kan het nodig zijn om Belgisch hardsteen te laten reinigen of te behandelen. Laat dit direct na de verbouwing doen, zodat het polijsten van uw vloer snel het gewenste resultaat behaalt.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Reinigen van uw vloer

Het reinigen van uw vloeren is van belang in de levensduur van de Belgisch hardsteen. De specialisten van ADM Vloerenreinigers met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring heeft als familiebedrijf al vele vloeren en meubeles gereinigd, behandeld en onderhouden.

Behandelen van uw vloer

Als specialisten in het behandelen, onderhouden en renoveren van natuursteen kan Belgisch hardsteen behandelen natuurlijk niet missen. Wij zijn onze klanten graag van dienst. Door regelmatig onderhoud en het gebruik van de juiste middelen blijft uw mooie vloer van Belgisch Hardsteen in goede staat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Wilt u een Belgisch hardsteen vloer laten onderhouden in de omgeving van Castricum? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Belgisch hardsteen? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Castricum en omstreken voor een advies op maat.

Schakel ons in voor:

 • Belgisch hardsteenImpregneren
 • Belgisch hardsteen Schuren
 • Belgisch hardsteen Kristalliseren
 • Belgisch hardsteen Onderhoud
 • Belgisch hardsteen Reinigen
 • Belgisch hardsteen Polijsten
 • Belgisch hardsteen Zoeten
 • Belgisch hardsteen Behandelen
Back To Top