skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

 • Belgisch hardsteenImpregneren
 • Belgisch hardsteen Schuren
 • Belgisch hardsteen Kristalliseren
 • Belgisch hardsteen Onderhoud
 • Belgisch hardsteen Reinigen
 • Belgisch hardsteen Polijsten
 • Belgisch hardsteen Zoeten
 • Belgisch hardsteen Behandelen

Professioneel Belgisch hardsteen laten reinigen en onderhouden

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren is ADM Vloerenreinigers uit Castricum een veelgevraagd bedrijf als het gaat om het specialistisch reinigen, onderhouden en behandelen van Belgisch hardsteen vloeren. Belgisch hardsteen geeft een prachtige uitstraling aan uw leefwereld. Of u nu de voorkeur geeft aan een hedendaagse, klassieke of landelijke stijl. In woningen zijn deze vloeren in opkomst.

Goed onderhoud en een professionele behandeling en reiniging van deze vloeren is echter erg belangrijk. Voor het reinigen, impregneren, onderhouden, polijsten, zoeten en behandelen van uw Belgisch hardsteen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van Belgisch Hardsteen vloeren en andere natuurstenen vloeren.

Belgisch hardsteen
Voor reiniging Belgisch hardsteen vloer
Belgisch hardsteen
Na reiniging Belgisch hardsteen vloer

Schoonmaken van Belgisch hardsteen

Voor het reinigen van Belgisch hardsteen in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht maken wij gebruik van twee methodes. Welke methode we inzetten hangt af van de soort vervuiling en de mate van vervuiling. Onze specialisten informeren u graag hier over. Neem vandaag nog contact op. Alhoewel de Belgisch hardsteen een onderhoudsvriendelijke steen is, is het nog steeds mogelijk dat uw Belgisch hardsteen niet meer is wat het was. Wij van ADM Vloerenreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw vloer. Zonder dat het de steen aantast.

Neem direct contact op

Bent u ook op zoek naar een bedrijf voor het onderhouden van uw Belgisch Hardsteen? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Belgisch Hardsteen Onderhouden

Om vuil en vocht geen kans te geven voor uw Belgisch hardsteen vloer, kunnen we deze voor u professioneel onderhouden. Door goed en regelmatig onderhoud, blijft uw hardstenen vloer langer mooi en schoon. Laat uw Belgische hardsteen daarom onderhouden door onze specialisten.

Belgisch hardsteen impregneren

Naast het onderhouden van Belgisch hardstenen vloeren, kunnen wij deze ook impregneren. Het impregneren van hardstenen vloeren is specialistisch werk en voorkomt dat vuil en vocht in de vloer trekt. Hierdoor blijft uw vloer langer mooi en schoon en voorkomt u hoge onderhoudskosten.

Voor Reiniging Belgisch hardsteen vloer keuken
Voor reiniging Belgisch hardsteen vloer
Na Reiniging Belgisch hardsteen vloer keuken
Na reiniging Belgisch hardsteen vloer

Belgisch hardsteen schuren

Krassen op uw Belgische hardsteen? ADM Vloerenreinigers is de specialist en is als geen ander in staat de vloer weer zo goed als nieuw te krijgen door de stenen op de correcte wijze te schuren. Door de vloer te schuren zie je als het ware een nieuwe laag van de Belgische hardsteen en verdwijnen de krassen en vlekken. De slijp- of schuurwerkzaamheden nemen ook de oneffenheden tussen de stenen weg en maken van de vloer weer één geheel. ADM Vloerenreinigers geeft elke vloer de glans en uitstraling terug die het verdient.

Belgisch hardsteen kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw Belgisch hardsteen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het hardsteen de glans weer terugkrijgt.

Belgisch hardsteen Polijsten

Heeft uw Belgisch hardstenen vloer een matte en doffe uitstraling gekregen, zijn er verschillende looplijnen te zien en geeft het dweilen van de vloer niet meer het gewenste resultaat? Kies er dan voor om uw hardstenen vloer te laten opschuren en polijsten door ADM Vloerenreinigers.

Er zijn verschillende manieren om je Belgisch Hardsteen te laten Polijsten. Moet de vloer geëgaliseerd en schoongemaakt worden? Dan is polijsten van Belgisch hardsteen een goede optie.

De Belgisch hardsteen vloer wordt in verschillende fases gepolijst. Hiervoor gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om uw Belgisch Hardsteen vloer eenmaal in de 5 jaar je hardsteen polijsten. En zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan en deze wilt laten verwijderen.

Ook na een verbouwing kan het nodig zijn om Belgisch hardsteen te laten reinigen of te behandelen. Laat dit direct na de verbouwing doen, zodat het polijsten van uw vloer snel het gewenste resultaat behaalt.

Belgische hardsteen vloer mat-glans
Belgische hardsteen vloer mat-glans
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Reinigen van uw vloer

Het reinigen van uw vloeren is van belang in de levensduur van de Belgisch hardsteen. De specialisten van ADM Vloerenreinigers met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring heeft als familiebedrijf al vele vloeren en meubeles gereinigd, behandeld en onderhouden.

Behandelen van uw vloer

Als specialisten in het behandelen, onderhouden en renoveren van natuursteen kan Belgisch hardsteen behandelen natuurlijk niet missen. Wij zijn onze klanten graag van dienst. Door regelmatig onderhoud en het gebruik van de juiste middelen blijft uw mooie vloer van Belgisch Hardsteen in goede staat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Wilt u een Belgisch hardsteen vloer laten onderhouden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht. Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Belgisch hardsteen? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Schakel ons in voor:

 • Belgisch hardsteenImpregneren
 • Belgisch hardsteen Schuren
 • Belgisch hardsteen Kristalliseren
 • Belgisch hardsteen Onderhoud
 • Belgisch hardsteen Reinigen
 • Belgisch hardsteen Polijsten
 • Belgisch hardsteen Zoeten
 • Belgisch hardsteen Behandelen
Back To Top