skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professioneel natuursteen reinigen in Leiden

Wanneer u uw vloer van natuursteen wilt laten reinigen in Leiden, bent u bij ADM Vloerenreinigers aan het juiste adres! Wij weten als geen ander dat een natuurstenen vloer zeer duurzaam is. De vloer gaat uw hele leven mee, mits u de vloer goed en regelmatig laat onderhouden. Dat laat u het beste over aan onze specialisten. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak. Wilt u ook lang genieten van uw prachtige vloer van natuursteen? Laat deze reinigen in Leiden door ADM Vloerenreinigers!

Het opstellen van een onderhoudsplan

Is uw vloer in Leiden dringend aan onderhoud toe? Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van natuursteen, maar ook in het polijsten, renoveren, opknappen en behandelen van uw natuurstenen vloer. Hoe uw vloer gebruikt wordt en het soort vlekken in uw vloer, zijn bepalend bij het kiezen van de meest effectieve behandelmethode. Daarbij houden wij rekening met de uitkomst die u voor ogen heeft. Wilt u een glimmende vloer? Of houdt u toch meer van een wat doffere vloer? Wij maken samen met u een passend onderhoudsplan om uw vloer van een goede reiniging en onderhoud te voorzien!

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

Waarom ADM Vloerenreinigers?

Als familiebedrijf hebben wij al vele natuursteen vloeren in Leiden gereinigd. Wij beschikken over veel ervaring en specialistische kennis. Hierdoor weten we precies wat uw vloer nodig heeft. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service die gepaard gaat met een duurzaam resultaat. Verder profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht
 • Stofvrije werkwijze
 • Garantie
 • Betrouwbare specialisten

Wacht niet langer met het reinigen van uw natuurstenen vloer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om u advies op maat te geven over het behandelen van uw vloer.

Natuursteen onderhoud

U kunt ons inzetten bij verschillende onderhoudsmethodes voor uw natuurstenen vloer in Leiden. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:

 • Reinigen natuursteen vloeren
 • Polijsten natuursteen vloeren
 • Impregneren natuursteen vloeren
 • Kristalliseren natuursteen vloeren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Leiden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het behandelen van natuursteen.

Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Laat uw natuursteen vloer reinigen in Leiden

Wilt u uw vloer van natuursteen laten reinigen in Leiden door de specialisten van ADM Vloerenreinigers? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@admvloerenreinigers.nl of ons te bellen via 0251-836366. Ook is het mogelijk om ons contactformulier op de website in te vullen. Vraag ons gerust om advies of om een vrijblijvende offerte op maat voor uw natuursteen onderhoud!

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top