skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Met professionaliteit natuursteen reinigen in Gouda

Bij ADM Vloerenreinigers laat u met veel professionaliteit uw vloer van natuursteen reinigen in Gouda. Onze specialisten weten dat een natuurstenen vloer zeer duurzaam is. U kunt uw hele leven lang genieten van deze vloer, mits u de vloer goed onderhoudt. Dit kunnen wij als de beste. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in het vak. Wilt u ook dat uw vloer van natuursteen in optimale staat blijft? Laat uw vloer in Gouda dan reinigen door ADM Vloerenreinigers.

Gespecialiseerd in natuursteen onderhoud

Kan uw natuurstenen vloer wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het reinigen van natuursteen, zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren, opknappen, behandelen en polijsten van natuursteen vloeren. Wij kiezen op basis van uw vloer in Gouda de beste behandelmethode. Hierbij kijken we naar het soort vlekken in uw vloer en hoe de vloer gebruikt wordt. Wat ook belangrijk is, is de uitkomst die u zelf voor ogen heeft. Houdt u van een glimmende vloer of vindt u een wat doffere vloer mooier ogen? Samen met u komen we tot een passend onderhoudsplan om uw vloer van de beste reiniging te voorzien!

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

De kwaliteiten van ADM Vloerenreinigers

Wacht niet langer en laat vandaag nog uw vloer van natuursteen reinigen in Gouda. Onze specialisten komen graag bij u langs om u te voorzien van advies op maat. Wij hebben als familiebedrijf veel ervaring in het behandelen van natuursteen. Dankzij onze specialistische kennis, weten wij wat iedere vloer nodig heeft. Wij leveren een duurzaam resultaat met daarbij een uitstekende service. Onze pluspunten zijn verder:

 • Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht
 • Stofvrije werkwijze
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Betrouwbare specialisten
 • Garantie

Mogelijkheden van natuursteen reinigen in Gouda

Wij bieden naast het reinigen van natuursteen, verschillende onderhoudsmethodes aan om uw natuurstenen vloer in Gouda effectief te behandelen. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

 • Kristalliseren natuurstenen vloeren
 • Polijsten natuurstenen vloeren
 • Impregneren natuurstenen vloeren

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u alles over het behandelen van natuursteen.

Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Schakel ons direct in

Schakel onze specialisten in om uw vloer van natuursteen te reinigen in Gouda. Bel ons op 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website. U kunt altijd voor advies of een vrijblijvende offerte voor uw natuursteen onderhoud bij ons terecht!

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top