skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Natuursteen reinigen bij u in Zoetermeer

Wilt u uw vloer van natuursteen laten reinigen in Zoetermeer? Dit laat u het beste doen door de specialisten van ADM Vloerenreinigers. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, weten wij iedere natuurstenen vloer van goed onderhoud te voorzien. Natuursteen is zeer duurzaam. Het gaat een heel mensenleven mee, mits de vloer goed onderhouden wordt. Wilt u ook lang van uw natuurstenen vloer genieten? Schakel ADM Vloerenreinigers in om uw vloer van natuursteen te reinigen in Zoetermeer!

Een onderhoudsplan opstellen

Wij bepalen de effectiefste behandelmethode voor uw natuurstenen vloer mede aan de hand van het soort vlekken in uw vloer. Hoe uw vloer gebruikt wordt en de uitkomst die u zelf voor ogen heeft zijn ook belangrijke factoren bij het opstellen van een onderhoudsplan. Sommige mensen houden meer van glimmende vloeren, terwijl anderen juist liever een doffe vloer willen. Samen met u stellen wij een passend onderhoudsplan op om uw vloer van natuursteen te reinigen. Is uw vloer ook aan onderhoud toe in Zoetermeer? U kunt ons niet alleen inschakelen voor het reinigen van natuursteen, maar ook voor het polijsten, renoveren, behandelen en opknappen van uw vloer.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

Voordelen van ADM Vloerenreinigers

Laat vandaag nog uw natuursteen vloer reinigen door onze professionals. Wij geven u graag advies op maat over de beste methode om uw vloer te behandelen. Als geen ander weten wij namelijk wat uw vloer nodig heeft. Ons familiebedrijf is al vele jaren actief in het reinigen van vloeren. Hierdoor beschikken we niet alleen over veel ervaring, maar ook over de juiste specialistische kennis. Wij leveren uitstekende service en een duurzaam resultaat. Laat uw vloeronderhoud in Zoetermeer aan ons over en u profiteert van:

 • Betrouwbare specialisten
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stofvrije werkwijze
 • Garantie
 • Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Hoe behandelen wij natuursteen?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van natuursteen. U kunt bij ons voor verschillende onderhoudsmethodes terecht, zoals:

  • Polijsten natuursteen vloeren
  • Reinigen natuursteen vloeren
  • Kristalliseren natuursteen vloeren
  • Impregneren natuursteen vloeren

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op! Wij vertellen u graag meer over natuursteen onderhoud in Zoetermeer.

Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Laat ons uw natuursteen reinigen in Zoetermeer

Voor het reinigen van uw natuursteen in Zoetermeer, kunt u het beste terecht bij de specialisten van ADM Vloerenreinigers. Neem contact met ons op en wij komen spoedig bij u langs. U bereikt ons per mail via info@admvloerenreinigers.nl of telefonisch via 0251-836366. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte of advies op maat voor uw natuursteen onderhoud!

Back To Top