skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professioneel reinigen en behandelen door ADM Vloerenreinigers

Natuurstenen of marmeren vloeren zijn zeer duurzaam. Ze hebben een rijke, luxe uitstraling en om die te behouden is goed onderhoud van deze vloeren nodig. ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhoud en de behandeling van marmer en natuursteen. Heeft u in Alkmaar een natuurstenen of marmer vloer? En heeft deze grondig onderhoud nodig? ADM Vloerenreinigers kan natuursteen en marmer in Alkmaar schoonmaken, polijsten en impregneren. De behandeling is afhankelijk van hoe een vloer gebruikt wordt en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Voor het onderhoud van uw vloer in Alkmaar maken wij samen met u een onderhoudsplan.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Marmer en natuursteen vloer polijsten

Er zijn verschillende manieren om natuursteen en marmer in Alkmaar te behandelen. Polijsten van natuursteen is bijvoorbeeld een efficiënte manier. Marmer wordt in verschillende fasen gepolijst door middel van verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Ons advies is om marmer en natuursteen in Alkmaar elke vijf jaar te laten polijsten. En vooral als u ziet dat er doffe vlekken op de vloer ontstaan en deze wilt laten verwijderen. Uiteraard is het raadzaam om na een verbouwing marmer of natuursteen te laten reinigen of te behandelen.

Natuursteen laten glanzen

Bij het onderhoud van natuursteen en marmer kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Met onze manier van natuursteen polijsten kunnen we u verschillende glans gradaties bieden. We noemen dit ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Impregneren van natuursteen

Geef vuil en vocht geen kans op uw natuusteen en marmer vloer in Alkmaar door deze te laten impregneren of hydrofoberen. Dit is vooral belangrijk bij nieuw aangelegde vloeren, gevels en bestaande vloeren en gevels van natuursteen. Het impregneren van natuursteen doen we na het polijsten van uw marmer vloer. Het natuursteen blijft hierdoor langer mooi en schoon.

Natuursteen en marmer kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw natuursteen vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het natuusteen en marmer haar glans weer terugkrijgt.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist. Wilt u uw natuursteen of marmer vloer in Alkmaar laten reinigen, polijsten, impregneren? Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw natuursteen vloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Alkmaar voor advies op maat en een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top