skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: specialistisch reinigen en behandelen

Heeft u een natuursteen vloer of een vloer van marmer in uw huis in Amsterdam. Daar bent u natuurlijk zuinig op. Wij kunnen u helpen zo lang mogelijk van uw vloer te kunnen genieten. Met een goed onderhoudsplan gaat uw natuursteen vloer een leven lang mee. Wij zijn specialisten als het gaat om het schoonmaken, onderhouden en behandelen van een marmer en natuursteen vloer in Amsterdam. Hoe een vloer gebruikt wordt, is mede bepalend voor welke behandeling het meest effectief is en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Wij maken voor uw vloer in Amsterdam samen met u een onderhoudsplan. Bel ons voor een afspraak!

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Polijsten van marmer en natuursteen vloer

De behandeling en het onderhoud van een natuurstenen vloer en marmeren vloer kan op verschillende manieren gebeuren. Het polijsten van natuursteen en marmer is een goede optie. In dat geval doen wij de vloer in verschillende fases polijsten. Voor het polijsten van natuursteen en marmer gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel. Wij adviseren u om het polijsten van uw marmer en natuursteen vloer in Amsterdam minimaal eens in de vijf jaar te laten doen. Heeft u doffe vlekken op de natuursteen vloer ontdekt? Dan is het verstandig om de vloer tussendoor nogmaals door ons te laten reinigen of polijsten. Heeft u een verbouwing achter de rug? Controleer dan of natuursteen vloer de verbouwing goed heeft doorstaan. U kunt ons laten inspecteren of onderhoud nodig is.

Natuursteen laten glanzen/marmer laten glimmen

Wist u dat u de mate van glans in uw natuursteen vloer zelf kunt bepalen? Met onze manier van natuursteen polijsten kunnen we u glans in verschillende gradaties bieden. Zo kunt u zelf beslissen welke mate van glans u mooi vindt en bij uw interieur past. We noemen deze vorm van onderhoud ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’. Laat u hierover gerust adviseren en informeren.

Natuursteen impregneren

Om vuil en vocht geen kans te geven op uw natuursteen marmer vloer in Amsterdam kunnen we deze voor u impregneren. Dit wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Dit doen we vooral bij nieuwe vloeren van natuursteen. Impregneren van natuursteen doen we na het polijsten van uw marmeren vloer. Natuursteen blijft op deze manier langer mooi en schoon.

Natuursteen en marmer kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw natuursteen vloer eerst alkalisch gereinigd, ofwel grondig ontvet. Daarna wordt de vloer geslepen met een diamantschijf. Het kristalliseren zelf doen we met een speciaal poeder. Hierdoor krijgt natuusteen en marmer haar glans weer terug.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Amsterdam. Wilt u uw natuursteen of marmeren vloer in Amsterdam laten schoonmaken, reinigen, kristalliseren, polijsten of impregneren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het onderhoud van uw natuursteen vloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Amsterdam voor een advies op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top