skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Travertin vloer:

  • Reinigen Travertin vloeren
  • Polijsten Travertin vloeren
  • Opknappen Travertin vloeren
  • Renoveren Travertin vloeren
  • Impregneren Travertin vloeren
  • Zoeten Travertin vloeren

Professioneel reinigen en onderhouden van travertin vloeren

ADM Vloerenreinigers uit Castricum is de specialist op het gebied van het reinigen, polijsten en onderhouden van travertin vloeren. Wij zijn werkzaam in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het professioneel schoonmaken, onderhouden en behandelen van vloeren is ADM Vloerenreinigers een veelgevraagd bedrijf als het gaat om het travertin vloeren behandelen. Zo kunt u onze specialisten inschakelen voor het reinigen, polijsten, opknappen, renoveren en impregneren van travertin vloeren bij u in de regio.

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Heeft u in uw huis of bedrijfspand een vloer van travertin en is deze toe aan een reiniging of onderhoud? In principe is travertin een onderhoudsvriendelijke vloer, maar soms wordt travertin zo vies dat u het niet meer mooi kunt krijgen. Vaak is dit de oorzaak van slijtage door de jaren heen en een minimaal onderhoud aan de vloer. ADM Vloerenreinigers uit Castricum is dé specialist in bij u in de omgeving omgeving voor het reinigen, kristalliseren en onderhouden van uw vloer. Zo helpen wij u graag met het schoonmaken, polijsten en onderhouden van uw travertine vloer. Door onze jarenlange ervaring met het reinigen van vloeren, weten wij precies welke vloer behandeling het beste is in uw situatie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan!

Professioneel uw Travertin vloer laten reinigen door ADM Vloerenreinigers

Travertin onderhoud kan in verschillende vormen plaats vinden. ADM Vloerenreinigers is uw specialist in het reinigen en onderhouden van uw travertin vloer. Wij voorzien u graag en geheel vrijblijvend van deskundig advies. Een Travertin vloer heeft een prachtige uitstraling. Met de juiste reiniging en professioneel onderhoud, zorgt u voor een tijdloze uitstraling voor uw interieur en uw leef- of werkruimte.

Laat uw travertin vloer schuren, kristalliseren of polijsten

Is uw travertin vloer dof geworden? Dan kan ADM Vloerenreinigers het travertin schuren (ook wel travertin slijpen genoemd). Dit schuren van het travertin gebeurt met water en schuurschijven van diamant.

Als uw travertin vloer er nog redelijk uit ziet, dan kan het zijn dat het travertin kristalliseren voldoende is als onderhoud. Bij travertin kristalliseren wordt alleen de bovenste laag behandeld. Dit betekent echter wel dat de wat dieper liggende krassen niet zullen verdwijnen. Bij een trarvertin vloer polijsten is er daarentegen wel altijd sprake van diep slijpen en impregneren (stofvrij). Op deze manier verdwijnen krassen in 99% van de gevallen, waardoor uw vloer en weer als nieuw uit komt te zien. Wij komen graag bij u langs om te een passend advies te geven voor het reinigen en onderhouden van uw travertin vloer.

Het behandelen van travertin

Wilt u uw travertinvloer laten behandelen in de omgeving van Castricum door onze specialisten? Wanneer u ons inschakelt, gaan wij als volgt te werk. We beginnen met het reinigen van de travertin vloer. Tijdens dit proces worden de vloeren geneutraliseerd met een hechtingsreiniger. Vervolgens wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht. Wilt u meer te weten komen over het behandelen en schoonmaken van uw vloer in de regio Castricum? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van reinigen, polijsten, opknappen, renoveren en impregneren van travertin vloeren. Wilt u uw travertin vloer in de regio van Castricum laten reinigen, schoonmaken of onderhouden? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw Travertin vloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij geven graag een gratis en geheel vrijblijvend advies op maat voor het reinigen en onderhouden van uw traverin vloer.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top