skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Pvc vloer:

 • Reinigen
 • Onderhouden
 • Opknappen
 • Behandelen

ADM Vloerenreinigers voor perfect PVC vloer onderhoud, reiniging en renovatie

PVC vloeren worden steeds populairder. Ook in ons werkgebied zien wij steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen die kiezen voor de frisse uitstalling en het gemak van een PVC vloer. Ondanks dat deze vloer onderhoudsarm is, is het regelmatig reinigen, onderhouden, opknappen en behandelen van de PVC vloer noodzakelijk voor het behoud van deze vloer. ADM Vloerenreinigers uit Castricum is de echte specialist op het gebied van het reinigen en onderhouden van PVC vloeren in heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Wilt u dat uw PVC vloer langer mooi blijft? Schakel dan ADM Vloerenreinigers in voor het reinigen, onderhouden, opknappen en behandelen van uw  PVC vloer.

PVC vloer: onderhoud noodzakelijk

Een PVC vloer is een elastische en redelijk onderhoudsarme vloer. In veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen worden dergelijke vloeren gelegd. Ook particulieren stappen steeds vaker over op het leggen van een PVC vloer in de keuken of badkamer. Ondanks dat dit type vloer een relatief ‘makkelijke’ vloer is wat betreft schoonmaak, is regulier onderhoud van de PVC vloer wel noodzakelijk om de vloer in topconditie te houden. Alleen zo kan de kleur en toplaag optimaal worden behouden. Voorkom krassen of laat uw PVCvloer glimmen door deze grondig te reinigen en onderhouden. Met onze kennis en ervaring van het reinigen van de elastische PVC vloeren, weet u zeker dat het onderhoud bij ADM Vloerenreinigers in goede handen is en uw vloer zal stralen.

PVC Vloer laten behandelen en onderhouden

PVC vloer schoonmaken en onderhouden

Met regelmatig onderhoud en schoonmaak gaat uw PVC vloer jarenlang mee. Wat houdt het behandelen van uw PVC vloer door ADM Vloerenreinigers precies in? Dat begint met het grondig reinigen van uw vloer met een professioneel reinigingsmiddel. Vuil en vlekken worden zo grondig verwijderd. Daarna zullen wij uw PVC vloer opbokken. Dat is een vakterm die wij gebruiken voor het opwrijven van uw PVC vloer met een boenmachine. Deze machine draait op een hoog toerental over de vloer, waardoor deze weer een nieuwe glans en beschermingslaag krijgt. Uw PVC vloer is daarna weer helemaal in topconditie.

Belang van regelmatig PVC vloeren behandelen

Met duurzaam onderhoud van uw PVC vloer gaat deze langer mee en blijft langer mooi. Als u uw PVC vloer regelmatig laat behandelen en voorzien van een nieuwe beschermingslaag, biedt u dit de volgende voordelen:

 • Vuil laat makkelijker los
 • Strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
 • Krasjes zijn eenvoudig weg te werken
 • Naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Als u uw PVC vloer periodiek laat reinigen, onderhouden, opknappen en behandelen zal deze langer meegaan. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw PVC vloer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Meer weten? Neem contact op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor professionele PVC vloer reiniging, onderhoud, opknapbeurt en behandeling maken wij graag een offerte op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top