skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Pvc-vloer:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Behandelen

ADM Vloerenreinigers voor perfect pvc-vloeronderhoud

Pvc-vloeren worden steeds populairder. Ook in Castricum en omstreken zien wij steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen die kiezen voor de frisse uitstalling en het gemak van een pvc-vloer. Ondanks dat deze vloer onderhoudsarm is, is het regelmatig reinigen van de pvc-vloer noodzakelijk voor het behoud van deze vloer. ADM Vloerenreinigers uit Castricum is de echte specialist op het gebied van het reinigen van pvc-vloeren. Wilt u dat uw pvc-vloer langer mooi blijft? Schakel dan ADM Vloerenreinigers in voor het onderhoud van uw pvc-vloer in Castricum en omgeving.

Pvc-vloer: onderhoud noodzakelijk

Een pvc-vloer is een elastische en redelijk onderhoudsarme vloer. In veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen worden dergelijke vloeren gelegd. Ook particulieren in Castricum en omstreken stappen steeds vaker over op het leggen van een pvc-vloer in de keuken of badkamer. Ondanks dat de pvc-vloer een relatief ‘makkelijke’ vloer is wat betreft schoonmaak, is regulier onderhoud van de pvc-vloer wel noodzakelijk om de vloer in topconditie te houden. Alleen zo kan de kleur en toplaag optimaal worden behouden. Met onze kennis en ervaring van het reinigen van de elastische pvc-vloeren, weet u zeker dat het onderhoud bij ADM Vloerenreinigers in goede handen is en uw vloer zal stralen.

Pvc-vloer schoonmaken en onderhouden

Met regelmatig onderhoud en schoonmaak gaat uw pvc-vloer in of nabij Castricum jarenlang mee. Wat houdt het behandelen van uw pvc-vloer door ADM Vloerenreinigers precies in? Dat begint met het grondig reinigen van uw pvc-vloer met een professioneel reinigingsmiddel. Vuil en vlekken worden zo grondig verwijderd. Daarna zullen wij uw pvc-vloer opbokken. Dat is een vakterm die wij gebruiken voor het opwrijven van uw pvc-vloer met een boenmachine. Deze machine draait op een hoog toerental over de vloer, waardoor deze weer een nieuwe glans en beschermingslaag krijgt. Uw pvc-vloer is daarna weer helemaal in topconditie.

Belang van regelmatig pvc-vloeren behandelen

Met duurzaam onderhoud van uw pvc-vloer gaat deze langer mee en blijft langer mooi. Als u uw pvc-vloer in de regio van Castricum regelmatig laat behandelen en voorzien van een nieuwe beschermingslaag, biedt u dit de volgende voordelen:

  • Vuil laat makkelijker los
  • Strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
  • Krasjes zijn eenvoudig weg te werken
  • Naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Als u uw pvc-vloer periodiek laat onderhouden en schoonmaken zal deze langer meegaan. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw pvc-vloer in Castricum en omgeving. Meer weten? Neem contact op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor de professionele reiniging van uw pvc-vloer in de regio Castricum maken wij graag een offerte op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top