skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: voor deskundig reinigen en behandelen

Heeft u in uw huis in Hilversum een natuursteen vloer of een vloer van marmer? Zo’n robuuste vloer kan zeker een leven lang mee gaan. Maar als u uw natuursteen mooi wilt houden is deskundig onderhoud nodig. Wij kunnen u hierover adviseren en het onderhoud voor u uitvoeren. Voor uw natuursteen vloer in Hilversum stellen wij, samen met u, een gedegen onderhoudsplan op. Wij zijn de echte specialisten in Hilversum als het gaat om het schoonmaken, onderhouden en behandelen van vloeren van marmer en natuursteen. Welk soort onderhoud aan uw vloer van marmer het meest effectief is hangt in grote mate af van hoe oud uw vloer is en hoe intensief deze gebruikt wordt. U kunt een vrijblijvende afspraak met ons maken voor het opstellen van een onderhoudsplan.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Onderhoud van marmer en natuursteen: polijsten

Er zijn diverse manieren voor deskundig onderhoud van uw vloer van natuursteen en marmer. Eėn daarvan is polijsten. Daarbij polijsten we de natuursteen in een aantal fasen. Polijsten gebeurt met diamantschijven. Ik elke fase gebruiken we een fijnere korrel. Polijsten van natuursteen en marmer is minimaal eens in de 5 jaar nodig om de vloer in optimale conditie te houden. Denkt u dat het eerder nodig is? Bel ons gerust. Wij komen bij u langs in HIlversum om te beoordelen of onderhoud van uw marmeren vloer nodig is.

Glanzen van natuursteen

Glans van natuursteen is in diverse gradaties te bewerkstelligen. Met onze manier van natuursteen polijsten, kunt u zelf aangeven welke glans u het liefst wilt hebben. Het proces van het laten glanzen van natuursteen, noemen wij ook wel ‘het zoeten van een marmeren vloer’, of ‘het laten glimmen van natuursteen’. Laat u hierover in Hilversum gerust adviseren en informeren.

Natuursteen impregneren

Vuil en vocht zijn natuurlijk niet te voorkomen bij normaal gebruik van uw marmeren vloer. Maar zo goed mogelijk beschermen tegen invloeden van buitenaf is uiteraard wel mogelijk. Hoe? Door de natuursteen te laten impregneren. Dit noemen we ook wel hydrofoberen. Impregneren is vooral raadzaam bij een nieuwe natuursteen vloer. Vóór het impregneren wordt de vloer eerst gepolijst. Geïmpregneerd natuursteen blijft langer mooi en schoon.

Kristalliseren bij het onderhouden van natuursteen en marmer

Met kristalliseren kunnen we uw natuursteen vloer in Hilversum zijn natuurlijke glans weer teruggeven. Bij het kristalliseren wordt de natuursteen eerst alkalisch gereinigd, ofwel grondig ontvet. Daarna wordt de vloer geslepen met een diamantschijf en een speciaal poeder.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Hilversum. Wij kunnen uw natuursteen of marmeren vloer in Hilversum deskundig voor u reinigen, kristalliseren, polijsten of impregneren. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over het behandelen van een vloer van natuursteen of een vloer van marmer. Bel ons hiervoor via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Hilversum voor een advies op maat.

Back To Top