skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Leisteen vloer:

  • Reinigen
  • Behandelen
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Impregneren

Het juiste adres voor het reinigen en onderhouden van leisteen

Voor het reinigen en onderhouden van een leisteen vloer bent u bij ADM Vloerenreinigers uit Castricum aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van leisteen en vele andere soorten vloeren. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie op onze reinigingswerkzaamheden.

Leisteen vloer schoonmaken en impregneren

Een leisteen vloer heeft meestal een matte kleur, waardoor het een mooie uitstraling dient te krijgen door de juiste afwerking. Door een vaste was of coating op de leistenen vloer aan te brengen kan er een mooie uitstraling gecreëerd worden. Ook kan leisteen geïmpregneerd worden, waardoor de kleur van de vloer wordt verdiept. Bovendien zorgt het impregneren van leisteen voor een beschermende laag. Deze impregneer laag zorgt ervoor dat de vloer minder vocht opneemt waardoor er minder vuil in de leisteen vloer trekt.

Leistenen Vloer laten reinigen

Laat uw leisteen vloer professioneel reinigen en onderhouden

Het is verstandig om een leisteen vloer professioneel te laten onderhouden. Wij weten als geen ander welke reinigingsmethode voor uw vloer geschikt is en welk onderhoud er moet plaatsvinden om uw leisteen vloer er als nieuw te laten uitzien. Zo kunnen wij uw leisteen vloer schoonmaken, impregneren, schuren, afslijpen, kristalliseren, herstellen en behandelen.

Leisteen vloer voor reiniging
Voor
Na
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact voor een offerte op maat

Heeft u een leisteen vloer die toe is aan onderhoud of een goede reinigingsbeurt kan gebruiken? Neem dan direct contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum, Noord-Holland. Wij stellen graag een offerte op maat op. Bel naar 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl als u op zoek bent naar reiniging of onderhoud van een leisteen vloer.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top