skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

 • Marmer vloer reinigen
 • Marmer vloer onderhouden
 • Marmer vloer slijpen
 • Marmer vloer polijsten (zijdeglans)
 • Marmer vloer zoeten (matglans)
 • Marmer vloer impregneren
 • Marmer vloer opknappen
 • Marmer vloer renoveren
 • Marmer vloer behandelen
 • Marmer vloer schoonmaken

Professioneel reinigen, behandelen en schoonmaken van marmer vloeren

Marmeren vloeren zijn van nature zeer duurzaam. Wanneer een marmer vloer goed worden behandeld en onderhouden gaat zo’n vloer uw hele leven lang mee. ADM Vloerreinigers uit Castricum is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en behandelen van marmeren vloeren. Dus wanneer u een marmeren vloer heeft die aan reiniging of onderhoud toe is, bent u bij ons aan het juiste adres!

ADM Vloerenreinigers is werkzaam in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Hier kunnen wij uw marmer vloer reinigen, slijpen, polijsten, zoeten en impregneren als de beste! Hoe de vloer gebruikt wordt is bepalend voor welke behandeling het meest effectief is, en dus beste kan worden gekozen. Het gebruik bepaalt ook hoe vaak er onderhoud aan uw vloer nodig is. Daarom maken wij voor iedere reiniging, behandeling en onderhoudsklus samen met u een onderhoudsplan.

Marmer vloer schuren of slijpen

Een marmeren vloeren schuren of slijpen is een specialistische oppervlaktebehandeling. Er wordt namelijk een heel klein stukje van de toplaag van uw vloer afgeslepen. Hierdoor kunnen we beschadigingen en gebruikssporen van uw vloer aanpakken. Wanneer de vloer geslepen of geschuurd is, kunnen wij overgaan tot het polijsten van het marmer.

Marmer polijsten

Wanneer we klaar zijn met het schuren of slijpen van uw vloer, ziet deze er vaak een beetje dof en kleurloos uit. En natuurlijk willen wij uw vloer weer laten schitteren. Daarom is het nu tijd om uw marmeren vloer te polijsten en weer een mooie uitstraling te geven. Tijdens dit proces wordt er in stappen steeds een iets fijnere korrel gebruikt. Dit wordt gedaan zodat de krasjes die zijn ontstaan tijdens het slijpen weer uit het marmer worden gepolijst. Door middel van marmer polijsten krijgt uw vloer weer die mooie aanblik die hij verdient!

Wij van ADM Vloerenreinigers adviseren u om uw vloer ongeveer om de 5 jaar te laten polijsten. Wanneer u merkt dat er in de tussentijd doffe vlekken ontstaan in uw vloer, is het aan te raden om eerder een expert langs te laten komen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat een verbouwing het nodig maakt om uw marmeren vloer opnieuw te laten reinigen of behandelen.

Voor marmeren vloer behandeling
Voor marmeren vloer reiniging
Na marmeren vloer behandeling
Na marmeren vloer reiniging
Marmer vloer gang voor reiniging
Voor behandeling marmer vloer
Marmer vloer gang na reiniging
Na behandeling marmer vloer

Marmer impregneren

Naast het slijpen en polijsten van uw marmeren vloer is het belangrijk om deze door professionals te laten impregneren. Vooral in natte ruimtes zoals de badkamer wordt de vloer blootgesteld aan vocht. Dit komt met name door de condens van het warme water.

Wanneer u de marmer vloer laat impregneren, voorkomt u dat er vlekken kunnen ontstaan doordat er vocht in het marmer trekt. Ook zorgt marmer impregneren ervoor dat er geen zuur in de vloer kan trekken. Denk bijvoorbeeld aan een omgestoten glas wijn of frisdrank. Deze kunnen erg snel in een marmeren vloer trekken. Daarom is het verstandig om uw keuken en eetkamer, en zelfs ook uw gang en woonkamer te laten impregneren.

Marmer laten glimmen

Tijdens het onderhoud van de marmeren vloer kunt u zelf bepalen hoeveel glans u graag zou willen zien. Tijdens het polijsten kunnen wij u verschillende gradaties van glans bieden. Dit proces wordt ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’ of ‘marmer laten glimmen’ genoemd. Wij hebben het hier graag met u over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Foto na marmer vloer behandeling
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Marmer kristalliseren

Tijdens het kristalliseren wordt uw marmeren vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen wij de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het marmer zijn glans weer terugkrijgt.

Marmer vloer laten reinigen en onderhouden -Voor
Voor reiniging marmer vloer
Marmer vloer laten reinigen en onderhouden - Na
Na reiniging marmer vloer

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Voor marmer behandelen
Voor marmer behandelen
Na marmer behandelen
Na marmer behandelen

Professioneel marmer reinigen, behandelen en onderhouden

Een natuurstenen vloer is een hele duurzame vloer. Met een goed onderhoudsplan kan zo’n vloer uw leven lang mee. ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en behandelen van marmer en andere natuurstenen vloeren. Aarzel niet om contact op te nemen met ADM Vloerenreinigers als u een marmer vloer wilt laten behandelen. Wij helpen u graag bij het optimaal reinigen, schoonmaken, polijsten en impregneren van uw vloer. Het gebruik van de vloer is voor ons leidend bij het maken van het onderhoudsplan. En dit plan maken wij altijd in samenwerking met u!

Neem contact met ons op voor het reinigen en onderhouden van uw marmeren vloer

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist. Wilt u uw marmeren vloer laten reinigen, polijsten, schoonmaken en/of impregneren? Of wilt u graag meer informatie over het onderhouden van een marmeren vloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. En we bespreken graag met u de mogelijkheden. Tot dan!

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top