skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Schakel ons in voor:

  • Reinigen marmer vloer
  • Onderhouden marmer vloer
  • Slijpen marmer vloer
  • Polijsten marmer vloer
  • Impregneren marmer vloer
  • Zoeten marmer vloer
  • Opknappen marmer vloer
  • Renoveren marmer vloer
  • Behandelen marmer vloer
  • Schoonmaken marmer vloer

Professioneel reinigen, behandelen en schoonmaken van marmer

Een marmeren vloer is zeer duurzaam. Met een goed onderhoudsplan kan zo’n vloer een leven lang mee. ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en behandelen van marmer vloeren. Heeft u in Castricum of omgeving een marmer vloer en is deze aan onderhoud toe?

ADM Vloerenreinigers kan uw marmer vloer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht optimaal reinigen, slijpen, polijsten, zoeten en impregneren. Hoe een vloer gebruikt wordt is mede bepalend voor welke behandeling het meest effectief is en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Voor iedere reiniging en ieder onderhoud maken wij samen met u een onderhoudsplan.

Marmer vloer laten reinigen en onderhouden -Voor
Voor reiniging marmer vloer
Marmer vloer laten reinigen en onderhouden - Na
Na reiniging marmer vloer

Marmer vloer schuren of slijpen

Bij het schuren of slijpen van een marmeren vloer wordt een heel klein stukje van de toplaag afgeslepen. Met behulp van deze specialistische oppervlaktebehandeling kunnen beschadigingen en gebruikssporen verwijderd worden. Na het schuren of slijpen van de marmer vloer kan er overgegaan worden tot marmer polijsten.

Polijsten van marmer

Als de vloer geschuurd of geslepen is, ziet het er vaak dof en kleurloos uit. Om de vloer vervolgens weer de mooie uitstraling te laten krijgen, gaan we de marmer vloer polijsten. Hiervoor wordt in stappen een steeds fijnere korrel gebruikt om de krassen van het slijpen uit het marmer te polijsten.
Nadat de vloer vlak geschuurd is, ziet deze er grof en kleurloos uit. Om de vloer weer mooi te krijgen gebruiken we in stappen een steeds fijnere korrel om de krassen van het slijpen uit het natuursteen te polijsten. Wij adviseren u om uw marmer vloer eenmaal in de 5 jaar te laten polijsten. En zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken in de vloer ontstaan. Ook na een verbouwing kan het nodig zijn marmer te laten reinigen of te behandelen.

Marmeren vloer impregneren

Naast het slijpen en polijsten is het eveneens belangrijk om een marmeren vloer op een professionele manier te laten impregneren. Vooral in badkamers en andere ruimtes waar marmer veel wordt blootgesteld aan vocht en condens van opgewarmd water, is marmer impregneren van belang. Door het impregneren van een marmeren vloer voorkomt u dat er vlekken ontstaan door ingetrokken vocht. Naast het voorkomen van vlekken door vocht, helpt een geïmpregneerde marmeren vloer ook tegen het intrekken van zuur. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld wijn en citroensappen snel in de vloer trekken. Daardoor is het ook verstandig om een marmeren vloer in de keuken, gang en woonkamer te laten impregneren.

Marmer laten glimmen

Bij het onderhoud van marmer kunt u zelf de glans van uw vloer bepalen. Bij onze manier van marmer polijsten kunnen we u verschillende glans gradaties bieden. We noemen deze vorm van onderhoud ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’.

Marmer kristalliseren

Bij kristalliseren wordt uw marmer vloer eerst alkalisch gereinigd (grondig ontvet). Daarna slijpen we de vloer met een diamantschijf. Het kristalliseren gebeurt met een speciaal kristalpoeder, waardoor het marmer de glans weer terugkrijgt.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Professioneel reinigen, behandelen en schoonmaken van marmer

Een natuurstenen vloer is zeer duurzaam. Met een goed onderhoudsplan kan zo’n vloer een leven lang mee. ADM Vloerenreinigers is gespecialiseerd in het onderhouden, reinigen en behandelen van marmer en andere natuurstenen. Heeft u in Castricum of omgeving een natuursteen of marmer vloer en is deze aan onderhoud toe? ADM Vloerenreinigers kan uw natuursteen en marmer optimaal reinigen, schoonmaken, polijsten en impregneren. Hoe een vloer gebruikt wordt is mede bepalend voor welke behandeling het meest effectief is en wanneer de werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Voor iedere reiniging en ieder onderhoud maken wij samen met u een onderhoudsplan.

Neem contact met ons op en laat uw marmeren vloer  reinigen en onderhouden

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist. Wilt u uw marmer vloer in Castricum of omgeving laten reinigen, polijsten, schoonmaken en / of impregneren? Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw natuursteen vloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat voor het reinigen, schoonmaken en onderhouden van marmeren vloeren.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top