skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Voor deskundig reinigen en behandelen: ADM Vloerenreinigers

Een natuursteen vloer of een vloer van marmer in uw huis in Den Helder heeft zo nu en dan deskundig onderhoud nodig. Zo weet u zeker dat zo’n robuuste vloer minimaal een leven lang meegaat. Voor dit onderhoud bent u aan het juiste adre bij ADM Vloerenreinigers. Ook voor deskundig advies overigens. Samen met u stellen wij een gedegen onderhoudsplan op. Wij zijn de echte vloerspecialisten voor Den Helder en omstreken wat betreft de reiniging, onderhoud en behandeling van natuursteen en marmer vloeren. Welk onderhoud het beste bij uw vloer past, hangt natuurlijk af van de leeftijd van uw vloer en hoe intensief deze gebruikt wordt. Voor een goed advies kunt u gerust een afspraak maken in Den Helder met ADM Vloerenreinigers.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Marmer en natuursteen polijsten

Polijsten is een veelgebruikte methode voor onderhoud van natuursteen en marmer vloeren. Polijsten doen we in een aantal fasen met behulp van diamantschijven. In elke polijstfase gebruiken we een fijnere korrel. Om een natuursteen vloer in optimale conditie te houden is polijsten minimaal ėėn keer in de vijf jaar raadzaam. Bij intensief gebruik wellicht iets vaker. Wij komen graag bij u langs in Den Helder om te beoordelen of onderhoud van uw marmeren vloer nodig is.

Glanzen van natuursteen

Met onze deskundige manier van polijsten kunnen we de glans van natuursteen vloeren in diverse gradaties bepalen. De mate van glans mag u zelf aangeven. Wat vindt u mooi? Het proces van het laten glanzen van natuursteen, noemen wij ook wel ‘het zoeten van een marmeren vloer’, of ‘het laten glimmen van natuursteen’. Wilt u hier meer van weten in Den Helder? We vertellen het u graag.

Natuursteen impregneren

Vuil en vocht vindt niemand leuk. Ook voor uw natuursteen of marmer vloer is het niet goed. Het zorgt voor vervelende vlekken en slijtage. Door uw natuursteen vloer te laten impregneren door ADM Vloerenreinigers, is de vloer goed gewapend tegen schadelijke invloeden. Impregneren van marmer en natuursteen wordt ook hydrofoberen genoemd. Impregneren is vooral raadzaam bij een nieuwe natuursteen vloer. Vóór het impregneren wordt de vloer eerst gepolijst. Geïmpregneerd natuursteen blijft langer mooi en schoon. Dat kunnen we u garanderen!

Kristalliseren van natuursteen en marmer

Een oude of veel belopen natuursteen vloer kan zijn glans verliezen. Dat kunnen we voor u oplossen. Met kristalliseren kunnen we uw natuursteen vloer in Den Helder de natuurlijke glans weer teruggeven. Bij het kristalliseren wordt de natuursteen eerst alkalisch gereinigd, ofwel grondig ontvet. Daarna wordt de vloer geslepen met een diamantschijf en een speciaal poeder.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

Bent u geïnteresseerd in de deskundige diensten van ADM Vloerenreinigers, het familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring? Wij kunnen uw natuursteen of marmeren vloer in Den Helder deskundig voor u reinigen, kristalliseren, polijsten of impregneren. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over het behandelen van een vloer van natuursteen of een vloer van marmer. Bel ons hiervoor via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Den Helder voor een deskundig advies voor uw situatie.

Back To Top