skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Linoleum en marmoleum vloer:

  • Reinigen
  • Behandelen
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Strippen

Het professioneel schoonmaken van uw linoleum en marmoleum vloeren

Wilt u uw linoleum of marmoleum vloer professioneel laten reinigen? Maak dan kennis met de specialisten van ADM Vloerreinigers. ADM Vloerenreinigers is een echt familiebedrijf uit Castricum met meer dan 20 jaar ervaring als vloerenspecialist. Bij ons is de klant koning en dat ziet u in alles wat wij doen. Wilt u uw linoleum of marmoleum laten schoonmaken? Wenst u uw marmoleum te laten behandelen? Of heeft u behoefte aan advies over het onderhoud? Dan kunt u altijd op ons rekenen. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht om uw linoleum en marmoleum op professionele wijze te reinigen.

Voor reiniging linoleum vloer
Voor reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer
Na reiniging linoleum vloer

Laat uw linoleum en marmoleum vloer professioneel reinigen

Linoleum of marmoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Hij wordt vanwege zijn slijtvastheid veel gebruikt in scholen, bedrijfspanden en instellingen. Deze vloerbedekking is een natuurproduct. Het bestaat voor het grootste deel uit lijnzaadolie aangevuld met kurk of houtmeel en hars met een rug van jute. Vanwege deze samenstelling mag er bij het reinigen geen gebruik worden gemaakt van agressieve schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen kunnen de lijnolie in de vloer verwijderen. Het is daarom verstandig om een professional als ADM Vloerenreinigers in te schakelen voor het reinigen van het linoleum. Wij maken gebruik van speciale schoonmaakmiddelen die uw vloer in of nabij Castricum in topconditie houden.

Onderhoud van uw marmoleum vloer

Een linoleum of marmoleum vloer wordt normaal gesproken geleverd met een beschermlaag tegen uitdroging en slijtage. Echter, na verloop van tijd zal de vloer toch slijten. De beschermlaag zal dan verdwijnen. Het is daarom verstandig om uw vloer periodiek te laten onderhouden. Wij voorzien de vloer weer van een beschermlaag zodat hij er weer optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Wordt uw vloer  intensief gebruikt? Dan raden wij aan om het linoleum en marmoleum 1 of 2 keer per jaar te laten behandelen.

Het behandelen van marmoleum

Wilt u uw linoleumvloer of marmoleumvloer laten behandelen door onze vloerenspecialist? Wanneer u ons inschakelt, gaan wij als volgt te werk. We beginnen met het reinigen van het marmoleum. Tijdens dit proces worden de vloeren geneutraliseerd met een hechtingsreiniger. Vervolgens wordt er een nieuwe beschermlaag aangebracht. Hierbij behandelen wij het linoleum en marmoleum met een aantal lagen polymeer. Dit zorgt voor een nieuwe beschermlaag op uw vloer. Wilt u meer te weten komen over het behandelen en schoonmaken van uw vloer? Neem dan contact met ons op.

Linoleum vloer - marmoleum vloer blauw onderhoud

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers

Wilt u ADM Vloerenreinigers inschakelen voor het onderhoud, reinigen of behandelen van uw linoleum of marmoleum vloer? Benader ons dan via telefoonnummer 0251-836366 . Mailen kan naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht voor gratis advies op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top