skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig schoonmaken en behandelen door ADM Vloerenreinigers

Voor het onderhouden en behandelen van uw natuursteen en marmer vloer schakelt u ADM Vloerenreiniging in Haarlem in. Natuurstenen of marmeren vloeren zijn uiterst duurzaam en hebben een luxe uitstraling. Deskundig onderhoud helpt de kwaliteit van uw vloer te behouden. Het specialistisch onderhouden en behandelen van marmer en natuursteen vloeren is ons vak! Heeft u in Haarlem een natuurstenen of marmeren vloer die onderhoud nodig heeft? Wij kunnen uw natuursteen en marmer in Haarlem reinigen, polijsten en impregneren. Afhankelijk van het gebruik van uw vloer, bepalen we welke soort behandeling nodig is voor het onderhoud. Samen met u stellen we vervolgens een onderhoudsplan op voor uw natuursteen vloer in Haarlem.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Polijsten natuursteen en marmer vloer in Haarlem

Wij kunnen uw natuursteen en marmer in Haarlem op diverse manieren schoonmaken en onderhouden. Wat bijvoorbeeld zeer goed werkt is het polijsten van natuursteen. De vloer wordt dan met verschillende diamantschijven in verschillende fasen gepolijst. De korrel die we voor het polijsten gebruiken wordt dan elke stap fijner. Marmer en natuursteen in Haarlem kunt u het beste om de vijf jaar laten polijsten. Zo blijft uw vloer altijd mooi. Mocht u tussentijds doffe vlekken op de vloer zien? Laat deze dan ook verwijderen. Hier kunt u ons uiteraard ook voor inschakelen. Heeft u een verbouwing van uw huis achter de rug? In dat geval adviseren we u ook om het marmer of natuursteen van uw vloer grondig te laten reinigen of behandelen.

‘Marmeren vloer zoeten’

Als u uw natuursteen en marmer vloer in Haarlem door ADM Vloerenreinigers laat reinigen kunnen wij de glans van uw vloer afstemmen aan uw wensen. Dankzij onze speciale manier van natuursteen polijsten kunnen we de vloer namelijk in verschillende gradaties laten glanzen. We noemen dit in vaktermen ook wel ‘een marmeren vloer zoeten’, of ‘natuursteen laten glimmen’. Zo kan de glans worden aangepast aan uw voorkeuren.

Natuursteen of marmer impregneren

Vocht en vuil zijn natuurlijk de grote vijand van elke vloer. Wilt u uw vloer daar optimaal tegen beschermen? Dan kunnen wij de natuursteen impregneren, ofwel hydrofoberen. Dat is te adviseren bij nieuwe vloeren van natuursteen. Natuursteen impregneren doen we direct na het polijsten van uw vloer. De natuursteen blijft hierdoor langer mooi en schoon.

Kristalliseren van natuursteen en marmer

Voor een mooi glans resultaat, kunnen we uw natuursteen vloer in Haarlem kristalliseren. Daarvoor wordt de vloer eerst alkalisch gereinigd – grondig ontvet -, waarna we de vloer slijpen met een diamantschijf. Het kristalliseren zelf doen we met een speciaal poeder. Het resultaat is een verbluffende glans.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Haarlem.
Wilt u uw natuursteen of marmer vloer in Haarlem laten reinigen, polijsten of impregneren? Of had u graag eerst meer advies gehad over onderhoud en het reinigen van uw natuursteen? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen via 0251-836366 of een mail sturen naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in Haarlem voor een maatadvies en een offerte.

Back To Top