skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: deskundig reinigen en behandelen

Heeft u een natuursteen vloer of een vloer van marmer in uw huis in Heerhugowaard? Zo’n vloer kan een heel leven lang meegaan, maar dan moet er wel zuinig mee omgaan. Wij kunnen u daarmee assisteren. Wij stellen voor uw vloer in Heerhugowaard, samen met u, een goed onderhoudsplan op. Wij zijn echte specialisten als het gaat om het schoonmaken, onderhouden en behandelen van vloeren van marmer en natuursteen vloeren in Heerhugowaard. Het gebruik van de vloer bepaalt onder andere welke behandeling het meest effectief is. Kunnen wij voor u een onderhoudsplan opstellen? Bel ons geheel vrijblijvend voor een afspraak!

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Marmer en natuursteen vloer behandelen: polijsten

Het behandelen en onderhouden van natuurstenen vloeren en marmeren vloeren kan op verschillende manieren plaatsvinden. Een van die manieren is polijsten. Bij polijsten wordt de vloer in verschillende fases gepolijst. Hiervoor maken we gebruik van verschillende diamantschijven waarbij de gebruikte polijstkorrel steeds fijner wordt. Het is aan te bevelen om het polijsten van uw marmer en natuursteen vloer in Heerhugowaard eenmaal in de 5 jaar te doen. Denkt u dat het onderhoud eerder nodig is? Laat uw natuursteen vloer dan door ons schoonmaken. Twijfelt u hierover? Laat het ons weten, dan komen wij bij u langs om te beoordelen of onderhoud van uw marmeren vloer nodig is.

Glanzen van natuursteen

Wist u dat u de mate van glans in uw natuursteen vloer zelf kunt bepalen? Dankzij onze manier van natuursteen polijsten, kunnen we bij ADM Vloerenreinigers verschillende gradaties van glans voor uw vloer aanbieden. We noemen deze manier van natuursteen onderhoud ook wel ‘het zoeten van een marmeren vloer’, of ‘het laten glimmen van natuursteen’. Laat u hierover in Heerhugowaard gerust adviseren en informeren.

Natuursteen impregneren

Vuil en vocht heeft u liever niet op uw natuursteen vloer. Maar helemaal voorkomen lukt natuurlijk niet. U kunt uw natuursteen vloer wel beschermen tegen invloeden van buitenaf door deze te laten impregneren. Dit noemen we ook wel hydrofoberen. Impregneren is vooral verstandig om te doen als uw marmeren vloer net nieuw gelegd is. Vóór het impregneren wordt de vloer eerst gepolijst. Natuursteen blijft op deze manier langer mooi en schoon.

Kristalliseren bij het onderhouden van natuursteen en marmer

Met kristalliseren kunnen we ervoor zorgen dat uw natuursteen vloer in Heerhugowaard zijn natuurlijke glans weer terugkrijgt. Bij het kristalliseren wordt het natuursteen eerst alkalisch gereinigd, ofwel grondig ontvet. Daarna wordt de vloer geslepen met een diamantschijf en een speciaal poeder.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist in Heerhugowaard. Wilt u uw natuursteen of marmeren vloer in Heerhugowaard laten schoonmaken, kristalliseren, polijsten of impregneren? Of kunnen wij u informeren over het onderhoud van uw natuursteen en marmeren vloeren? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Heerhugowaard voor een advies op maat.

Back To Top