skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Grindvloer:

  • Reinigen
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Behandelen

Behoud de uitstraling van uw grindvloer met reiniging en onderhoud

Grindvloeren hebben vaak een natuurlijke en moderne uitstraling. Om de uitstraling van een grindvloer te behouden, is het verstandig om deze iedere twee jaar professioneel te laten reinigen en onderhouden bij intensief gebruik.

Grindvloer voor reiniging
Voor reiniging grindvloer
Grindvloer na reiniging
Na reiniging grindvloer

Reiniging en onderhoud van open grindvloeren en gesealde grindvloeren

Grofweg zijn er twee soorten grindvloeren te onderscheiden. Zo bestaat er een open grindvloer en een gesealde grindvloer. Beide vloeren dienen op een aparte manier behandeld en gereinigd te worden.

Zo heeft een open grindvloer een robuuste uitstraling waarbij er altijd ruimte zit tussen het grind. Daar gaat regelmatig vuil en zeepresten tussen zitten. Dat kan gaan stinken en een grauwe uitstraling geven. Vandaar dat het wenselijk is om bij open grindvloeren een dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een dieptereiniging worden bacteriën en vuilresten effectief verwijderd.

Bij een gesealde grindvloer is een dieptereiniging niet noodzakelijk. Dit type vloer is eenvoudiger te reinigen doordat de ruimtes tussen het grind zijn dichtgesmeerd. Daardoor kan het vuil zich minder snel hechten. Een reinigingsbeurt en onderhoudsbeurt van gesealde grindvloeren is echter wel aan te raden als u een langdurig mooi resultaat wilt behouden. Dit doen wij met behulp van een effectieve koolzuurmethode en een alkalische reiniger. Daarbij wordt de PH geneutraliseerd en dient de vloer ongeveer drie uur te drogen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Laat uw grindvloer specialistisch reinigen door ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw grindvloer Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht laten reinigen en onderhouden? Of wilt u graag meer informatie over de werkwijze van ADM Vloerenreinigers? Bel ons dan naar 0251-836366 of stuur een mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Onze specialisten komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top