skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Voor deskundig reinigen en behandelen: ADM Vloerenreinigers

Iedereen met een natuursteen vloer of een vloer van marmer in zijn of haar huis in Heemstede moet daar zo nu en dan deskundig onderhoud aan laten verrichten. Daarmee is de extreem lange levensduur van natuursteen en marmer gewaarborgd. ADM Vloerenreinigers is het juiste adres voor het onderhoud van en advies over natuursteen vloeren. Hiervoor stellen wij samen met u een gedegen onderhoudsplan op. Wij zijn de echte vloerspecialisten voor de regio Heemstede wat betreft reiniging, onderhoud en behandeling van natuursteen en marmer vloeren. Welk onderhoud het beste voor uw vloer is, is afhankelijk van hoe intensief uw vloer belopen wordt en hoe oud de vloer is. Wij kunnen u hierover zeer goed adviseren. Wilt u hiervoor een afspraak maken bij u thuis in Heemstede? Bel ons gerust.

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen

Polijsten van natuursteen en marmer

Polijsten is een veelgebruikte manier van onderhoud van marmer en natuursteen vloeren. Dat doen wij uiteraard ook. Polijsten gebeurt in diverse fases met behulp van diamantschijven. Daarbij wordt de korrel die we gebruiken bij elke fase fijner. Als u uw natuursteen vloer in de best mogelijke staat wilt houden, is eenmaal in de vijf jaar polijsten aan te bevelen. Dat is uiteraard bij normaal gebruik van de vloer. Bij intensief gebruik is vaker polijsten van natuursteen en marmer wellicht nodig. Wij komen graag bij u langs in Heemstede om te beoordelen of, en hoe vaak, uw marmeren vloer behandeling nodig heeft.

Laten glanzen van natuursteen

Dankzij onze zeer deskundige manier van polijsten zijn wij in staat om de glans van natuursteen vloeren te bepalen. De mate van glans kunt u bij ons aangeven. Wat vindt u mooi? Het proces van het laten glanzen van natuursteen, noemen wij ‘het zoeten van een marmeren vloer’, of ‘het laten glimmen van natuursteen’. Wilt u hier meer van weten in Heemstede? We leggen het graag aan u uit.

Impregneren van natuursteen vloeren

Vuil en vocht zijn de grootste vijanden van natuursteen en marmer. Het zorgt voor lelijke vlekken en slijtage of krassen op de vloer. Tegen dit probleem kunt u de natuursteen of marmer laten impregneren door ADM Vloerenreinigers. Daarmee hebben vuil en vocht minder kans! Impregneren van marmer en natuursteen wordt ook wel hydrofoberen genoemd. Impregneren van natuursteen werkt het beste als dit bij het eerste gebruik gedaan wordt, dus direct nadat de vloer net nieuw gelegd is. Vóór het impregneren wordt de vloer eerst gepolijst. Geïmpregneerd natuursteen blijft langer mooi en schoon. Dat kunnen we u in Heemstede op een briefje geven!

Kristalliseren van natuursteen en marmer

Naarmate de jaren vorderen kan een natuursteen vloer kan zijn glans verliezen. Daar hebben wij een oplossing voor. Met kristalliseren kunnen we uw natuursteen vloer in Heemstede zijn oude natuurlijke glans weer teruggeven. Bij het kristalliseren wordt de natuursteen vooraf alkalisch gereinigd, ofwel grondig ontvet. Aansluitend wordt de vloer geslepen met een diamantschijf en een speciaal poeder.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

Wilt u gebruikmaken van de diensten van ADM Vloerenreinigers, het familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring? Wij kunnen uw natuursteen of marmeren vloer in Heemstede deskundig voor u reinigen, kristalliseren, polijsten of impregneren. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over het behandelen van een vloer van natuursteen of een vloer van marmer. Bel ons hiervoor via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Heemstede voor een deskundig advies voor uw natuursteen vloer.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top