skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Betonvloer:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Impregneren
  • Behandelen

Professioneel betonvloer reinigen door ADM Vloerenreinigers

Betonvloeren hebben een prachtige industriële uitstraling. Tegenwoordig liggen ze nog vaak in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en bedrijfspanden. Maar ook in woningen zijn betonvloeren flink in opkomst. Ook in ons werkgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Voordeel van de betonvloer is uiteraard het robuuste karakter van de vloer. Maar helemaal onkreukbaar is hij niet. De betonvloer in uw woning, garage of bedrijfspand kan beschadigen of vervuilen door dagelijks gebruik. ADM Vloerenreinigers kan elke betonvloer impregneren, reinigen en veel meer. En door uw betonvloer te impregneren is uw betonvloer weer voor een langere periode beschermd tegen vuil en beschadigingen. Voor het schoonmaken, beton polijsten en impregneren van uw betonvloer schakelt u natuurlijk ADM Vloerenreinigers uit Castricum in.

Betonvloer voor reiniging
Voor reiniging betonvloer
Betonvloer na reiniging
Na reiniging betonvloer

Reinigen en impregneren van uw betonvloer

Bij intensief gebruik van uw betonvloer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht adviseren wij om deze eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dit vanwege de gevoeligheid van beton voor zuren, vetten en het ontstaan van vlekken. Na de reiniging van uw betonvloer door ADM Vloerenreinigers heeft uw vloer weer een mooie uitstraling en is de beschermlaag weer terug.

Behandelen van uw betonvloer

Bij het behandelen van uw beton gaan we als volgt te werk: we reinigen de betonvloer met een professioneel reinigingsmiddel waarmee we alle vuil en vlekken verwijderen. Bij deze reiniging wordt de vloer ook geneutraliseerd. Door middel van polymeren of beton impregneren kunnen wij uw vloer voorzien van een beschermende laag, zodat deze weer goed beschermd is en langer meegaat.

Polijsten van uw betonvloer

Naast het reinigen van uw betonvloer kunnen we uw betonvloer ook polijsten. Dat is een manier om uw betonvloer te egaliseren en schoon te maken. Voor het betonvloer polijsten gebruiken wij verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel.

Wij adviseren u om uw betonvloer eenmaal in de vijf jaar te laten polijsten. En zeker ook wanneer u merkt dat er doffe vlekken op de vloer ontstaan en deze wilt laten verwijderen. Ook na een verbouwing is het wellicht nodig om uw betonvloer te laten polijsten of reinigen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

Wilt u uw betonvloer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht laten reinigen, onderhouden, polijsten en uw beton impregneren? Of wilt u graag meer weten over het onderhoud van van uw betonvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs voor een vrijblijvend advies voor het reinigen, onderhouden, polijsten en impregneren van uw betonvloer.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top