skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Laat uw Granito vloer:

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Opknappen
  • Renoveren
  • Behandelen

Effectieve reiniging en onderhoud van uw granito vloer

Beschikt u over een granito vloer en is deze toe aan reiniging of onderhoud? Dan bent u bij ADM Vloerreinigers aan het juiste adres voor een effectieve reiniging en onderhoud van uw granito vloer. Wij zijn niet alleen werkzaam in Castricum, maar bieden ook vloerreiniging bij u in de regio. Zo kunt u ons inschakelen voor het reinigen, polijsten, opknappen, renoveren en behandelen van granito vloeren in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Vraag ons gerust om meer informatie en een advies op maat.

Voor reiniging granito vloer
Voor reiniging granito vloer
Granito vloer reiniging, onderhoud en polijsten
Na reiniging granito vloer
Voor reiniging vlekken Granito vloer
Voor reiniging granito vloer
Na reiniging vlekken Granito vloer
Na reiniging granito vloer

Granito vloeren vragen om een specialistische behandeling

Granito is hetzelfde als terrazzo, maar wordt in Europa eigenlijk alleen in Frankrijk zo genoemd. In Nederland spreken we veelal over het reinigen, polijsten, behandelen en onderhouden van een terrazzo vloer als het gaat om reiniging en onderhoud van een granito vloer. Een dergelijke vloer bestaat uit gebroken natuursteen (vaak marmer) en korrels van zandsteen die vervolgens vermengd zijn met cement en water. Doordat de terrazzo vloer bestaat uit natuursteen, is het belangrijk dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen met zuren en chloor gebruikt worden. Daarmee kan de vloer beschadigd raken. Vandaar dat het belangrijk is dat een terrazzo of granito vloer professioneel wordt gereinigd, gepolijst, onderhouden en behandeld.

Door onze jarenlange ervaring met het reinigen, onderhouden en behandelen van granito vloeren, weten wij precies wat wij moeten doen in uw situatie. Of u nu last heeft van hardnekkige vlekken in de granito vloer of graag uw vloer wilt laten glimmen, wij hebben altijd een passende oplossing.

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Granito vloer, Terazzo vloer tijdens onderhoud
Granito vloer, Terazzo vloer voor onderhoud
Granito vloer, Terazzo vloer gang na onderhoud
Granito vloer, Terazzo vloer hal na onderhoud
Granito vloer, Terazzo vloer voordeur na onderhoud

Neem contact op met ADM Vloerenreinigers in Castricum

ADM Vloerreinigers is als geen ander gespecialiseerd in het reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen van terrazzo vloeren en granito vloeren. Wij weten exact welk type reiniging, onderhoud en behandeling voor uw vloer het meest geschikt is. Maak daarom snel een afspraak voor een zorgvuldige en effectieve behandeling. Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl voor een vrijblijvende offerte voor het reinigen, polijsten, onderhouden en behandelen van uw terrazzo vloer en granito vloer.

Adm Vloerenreinigers
Ons werkgebied
Back To Top