skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Natuursteen reinigen in Alphen aan de Rijn

U wilt uw vloer van natuursteen laten reinigen in Alphen aan de Rijn. Dit laat u het beste doen door de specialisten van ADM Vloerenreinigers. Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in het vak. Wij weten hoe duurzaam een natuurstenen vloer is. Als u wilt dat het natuursteen uw hele leven lang meegaat, is regelmatig en goed onderhoud van groot belang. Schakel ons hiervoor in en u bent verzekerd van een goed eindresultaat. ADM Vloerenreinigers is de beste keuze om uw vloer van natuursteen te laten reinigen in Alphen aan de Rijn!

Een passend onderhoudsplan voor uw vloer

Wij weten precies wat uw vloer in Alphen aan de Rijn nodig heeft. Daarom stellen we een passend onderhoudsplan samen om uw natuurstenen vloer professioneel te reinigen. Bij het kiezen van de effectiefste behandelmethode houden wij rekening met de uitkomst die u voor ogen heeft, het soort vlekken in uw vloer en hoe uw vloer gebruikt wordt. Wij kunnen natuursteen reinigen, polijsten, opknappen, renoveren en behandelen. Wilt u een glimmende vloer? Of liever iets doffer? Alles is mogelijk bij ons!

Natuurstenen vloer voor
Voor reiniging natuursteen vloer
Na reinigen Natuursteen
Na reiniging natuursteen vloer

Wij werken met betrouwbare specialisten

Wanneer u uw vloer van natuursteen laat reinigen door ons, bent u verzekerd van een uitstekende service. Wij leveren altijd een duurzaam resultaat. Als familiebedrijf hebben wij al veel natuurstenen vloeren van goed onderhoud voorzien. Wij beschikken over veel ervaring en de juiste specialistische kennis om iedere klus te laten slagen. U profiteert bij ons van de voordelen:

 • Betrouwbare specialisten
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Stofvrije werkwijze
 • Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht
 • Garantie

Wacht niet langer met het onderhouden van uw vloer in Alphen aan de RIjn. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij geven u graag advies op maat over het effectief behandelen van uw natuurstenen vloer.

Onze verschillende onderhoudsmethodes

Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen onderhoud. Daarom bieden we verschillende onderhoudsmethodes aan om uw natuurstenen vloer in Alphen aan de Rijn het beste te behandelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden. Wij zijn onder andere in te schakelen voor:

 • Impregneren natuursteen vloeren
 • Polijsten natuursteen vloeren
 • Reinigen natuursteen vloeren
 • Kristalliseren natuursteen vloeren
Natuursteen voor reiniging foto
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen foto voor reiniging
Voor reiniging natuursteen vloer
Natuursteen reinigen na reiniging - Resultaat
Na reiniging natuursteen vloer
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Direct natuursteen reinigen in Alphen aan de RIjn

Wilt u zo snel mogelijk uw vloer van natuursteen laten reinigen in Alphen aan de Rijn? Neem hiervoor contact op met ADM Vloerenreinigers door ons contactformulier op de website in te vullen, ons te bellen of ons te mailen. U kunt ons bellen op 0251-836366 en mailen via info@admvloerenreinigers.nl. Vraag ons gerust een advies op maat samen te stellen.

  Offerte of informatie aanvragen?


  Back To Top