skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

In Heemstede en omstreken is er maar ėėn adres voor het grondig reinigen van tegel-, plavuizen- en badkamervloeren. Dat is ADM Vloerenreinigers. Wij zijn dė specialist voor de regio Heemstede. Als betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van tegelvloeren worden wij als deskundige schoonmakers veelvuldig ingehuurd. Specialistisch tegelvloeren schoonmaken en onderhouden is een vak dat wij tot in de finesse beheersen.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Deskundig reinigen van tegels en plavuizen

Tegels en plavuizen hebben in het algemeen niet zo heel veel onderhoud nodig. Logisch dat veel mensen daarom kiezen voor het gemak van een tegelvloer. Toch is er soms ‘groot onderhoud’ nodig aan uw tegels of plavuizen. Door intensief gebruik van de vloer ontstaan er op termijn vlekken en een doffe glans op de tegels. Dat is in uw huis in Heemstede ongetwijfeld niet anders. U zult merken dat u zelf de tegels niet meer echt schoon krijgt. Met specialistische reiniging van ADM Vloerenreinigers lukt dat wel.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Heeft u zonder resultaat alles al in het werk gesteld om uw tegelvloer in uw huis in Heemstede schoon te maken? Wij helpen u graag door uw tegels deskundig te reinigen. Dat doen we zeer grondig met behulp van een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Met speciale borstels reinigen we ook de voegen zeer grondig. Daarbij komt veel vuil los. Dat vuil zuigen we samen met het afvalwater met grote kracht op. Deze manier van tegels reinigen resulteert in verbluffend mooie en schone tegels.

Altijd doen: tegelvloer impregneren

Het impregneren van uw tegelvloer, nadat deze grondig is gereinigd, is een advies dat we al onze klanten meegeven. Hiermee brengen we een vuil- en waterafstotende beschermlaag aan op de badkamertegels. Door het impregneren van uw tegelvloer gaat deze gegarandeerd langer mee.

Grondige schoonmaak van uw badkamervloer

Kalkaanslag en zeepresten tasten uw badkamervloer in uw huis in Heemstede aan. De vloer wordt dof en vochtplekken krijgt u niet meer weggepoetst. Wij kunnen u helpen door de tegels op uw badkamervloer grondig te reinigen. En ook bij een badkamervloer adviseren wij u om deze na het schoonmaken te laten impregneren voor een duurzaam resultaat.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Heemstede laten schoonmaken? Of wilt u graag geÏnformeerd worden over het onderhouden en reinigen van uw badkamervloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis bij u thuis in Heemstede voor een vrijblijvend advies.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top