skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren

In Zaandam is ADM Vloerenreinigers de echte specialist op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen, vloertegels en tegelvloeren. Als een betrouwbaar familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van vloeren wordt de hulp van ADM Vloerenreinigers veel ingeroepen voor de deskundige reiniging van tegels, plavuizen en badkamervloeren. Wilt u uw tegels of plavuizen of badkamervloer in Zaandam grondig laten reinigen? Wij helpen u graag.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Tegels en plavuizen grondig laten reinigen

Wilt u uw tegelvloer of plavuizen vloer in uw huis in Zaandam grondig laten schoonmaken? Soms is dat nodig, ook al is zo’n tegelvloer zeer onderhoudsvriendelijk, zeker bij keramische of kunststof tegels. Toch kunnen door jarenlang gebruik hardnekkige vlekken op de tegelvloer ontstaan. Grondig dweilen biedt dan geen soelaas meer. Het kan er zelfs erger van worden. Zeker bij een badkamervloer komt dat veel voor.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Heeft u moeite om uw tegelvloer in uw huis Zaandam nog schoon te krijgen? Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van vele soorten tegels en plavuizen, zoals gebakken tegels en steen (zuurbestendig), Het schoonmaken van uw tegels en plavuizen doen we eerst met een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Met speciale borstels borstelen we daarna de voegen, zodat ook die vrij van vuil worden. Het vuil en water dat hierbij loskomt, zuigen wij met een hoge zuigkracht op. Daarna heeft u weer blinkend schone tegels en plavuizen op uw vloer.

Tegels en plavuizen impregneren

Wij adviseren u om na het reinigen van uw tegels en plavuizen de tegelvloer te laten impregneren. Het maakt de vloer bestendig tegen toekomstig vuil en vocht en het verlengt de levensduur van uw tegels en plavuizen. Impregneren van uw tegelvloer is de beste oplossing om langer van uw vloer te genieten.

Grondig reinigen van uw badkamervloer

Heeft u uw badkamervloer in Zaandam al eens aan een grondige inspectie onderworpen? Als u goed kijkt, ziet u waarschijnlijk sporen van vuil en vocht die maar moeilijk te verwijderen zijn. Die zijn het gevolg van kalkaanslag en zeepresten. Wij kunnen uw badkamervloer voor u grondig schoonmaken. Ook hierbij adviseren wij om na het reinigen van uw badkamervloer de tegels te impregneren. Zo voorkomt u nieuwe vlekvorming op uw badkamervloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Zaandam laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tegelvloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Zaandam voor een advies op maat.

Back To Top