skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren

ADM Vloerenreinigers is de specialist in Alkmaar op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen en vloertegels en tegelvloeren. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren. Hiermee is ADM Vloerenreinigers een veelgevraagd bedrijf als het gaat om het deskundig schoonmaken en onderhouden van diverse soorten tegelvloeren. Wilt u uw tegels of plavuizen in Alkmaar laten reinigen? Wij helpen u graag.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Vieze tegels en plavuizen reinigen

Heeft u uw huis in Alkmaar voorzien van tegels of plavuizen? Beide zijn zeer onderhoudsvriendelijk, zeker als u keramiek of kunststof tegels heeft. Het kan echter gebeuren dat een tegelvloer zo vies wordt dat u deze niet meer mooi kunt krijgen. Dat is meestal het gevolg van een gestaag opgebouwde vetlaag en wat minder secuur onderhoud. Grondig dweilen helpt niet meer en zorgt misschien wel voor meer vlekken. Zeker op een badkamervloer komt dat veel voor.

Behandelen van verschillende tegelsoorten

Krijgt u de tegels in uw huis in Alkmaar echt niet meer schoon? Wij kunnen verschillende tegelsoorten behandelen en schoonmaken, zoals gebakken tegels en steen (zuurbestendig), Na reiniging heeft uw tegelvloer weer een nieuwe uitstraling en is uw vloer (inclusief de voegen) weer vrij van kalkaanslag, vet en vuil. Ook zijn uw tegels en plavuizen dan weer bestendig tegen het aanhechten van nieuw vuil.

Reinigen en neutraliseren van tegels en plavuizen

Bij het reinigen van uw tegels en plavuizen maken wij uw tegelvloer eerst schoon met een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Hiermee worden tegels schoon en ontvet. Daarna borstelen we de voegen met speciale borstels, zodat ook die vrij van vuil worden. Het vuil en water dat hierbij loskomt, zuigen wij met een hoge zuigkracht op. Blinkend schone tegels en plavuizen zijn het resultaat!

Impregneren van de tegelvloer

Na het reinigen van uw tegels en plavuizen, kunnen wij de tegelvloer voor u impregneren. Het maakt de vloer bestendig tegen toekomstig vuil en vocht. Dit verlengt de levensduur van uw tegels en plavuizen. Impregneren van uw tegelvloer is de beste manier om langer van uw vloer te genieten.

Badkamervloer schoonmaken

Ook uw badkamervloer in Alkmaar kan sporen van vuil en vocht vertonen die moeilijk te verwijderen zijn. Kalkaanslag en hardnekkige zeepresten op uw badkamervloer kunnen wij voor u schoonmaken. Ook hierbij adviseren wij om na het reinigen van uw badkamervloer de tegels te impregneren om ze opnieuw te wapenen tegen vuil en vocht. Bovendien voorkomt u zo vlekken op uw badkamervloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist.
Wilt u uw tegels en plavuizen in Alkmaar laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tegelvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Alkmaar voor een advies op maat.

Back To Top