skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is de onbetwiste specialist voor het grondig reinigen van tegel-, plavuizen- en badkamervloeren in de regio Hilversum. Als betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van tegelvloeren worden wij als deskundige schoonmakers in Hilversum en omstreken veel gevraagd. Gewoon omdat het een vak apart is dat wij goed beheersen.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Specialistisch reinigen van tegels en plavuizen

Hoewel voor een tegelvloer weinig onderhoud nodig is, kunnen door het gebruik van de vloer hardnekkige vlekken op de tegelvloer ontstaan. Ook bij u in Hilversum. Grondig schoonmaken is zo nu en dan nodig als u de vloer langer wilt laten meegaan. Met grondig dweilen redt u het zelf niet meer om de tegels schoon te krijgen. Het probleem kan zelfs nog groter worden. We zien dit vaker terug op vele badkamervloeren. Specialistische reiniging van de vloer is dan het enige dat helpt.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Heeft u alles al geprobeerd om de tegelvloer in uw huis in Hilversum schoon te maken en is het niet gelukt? ADM Vloerenreinigers helpt u graag met het specialistisch schoonmaken van uiteenlopende soorten tegels en plavuizen, waaronder gebakken tegels en steen. Dat doen we zeer grondig met behulp van een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Speciale borstels stellen ons in staat om ook de voegen grondig te reinigen. Loskomend vuil en water wordt daarna met grote kracht opgezogen. Het resultaat is verbluffend: uw tegels zien er weer uit als nieuw.

Tegelvloer impregneren: altijd doen!

Wij adviseren u om na reiniging uw blinkende tegels te laten impregneren. Zo krijgen ze een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Impregneren van uw tegelvloer is een zeer doeltreffende oplossing om langer van uw vloer te genieten.

Badkamervloer aan grondige schoonmaak toe?

Heeft u de badkamervloer van uw woning in Hilversum goed bekeken? Wellicht ziet u vuil- en vochtresten die u maar moeilijk weg krijgt. Die vlekken zijn het gevolg van kalkaanslag en zeep. Wij kunnen u helpen door de tegels op uw badkamervloer grondig te reinigen. En ook bij een badkamervloer adviseren wij u om deze na het schoonmaken te laten impregneren.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Hilversum laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw badkamervloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis bij u thuis in Hilversum voor een vrijblijvend advies voor uw situatie.

Back To Top