skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is de onbetwiste specialist voor het grondig reinigen van tegel-, plavuizen- en badkamervloeren in Heerhugowaard en omgeving. Wij zijn een zeer betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van tegelvloeren. De deskundige hulp van ADM Vloerenreinigers wordt veel ingeroepen in verband met onze specialistische manier van reinigen. Wij helpen u graag bij het grondig schoonmaken van uw tegels, plavuizen of badkamervloer in Heerhugowaard.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Specialistisch reinigen van tegels en plavuizen

De tegelvloer of plavuizen vloer van uw huis in Heerhugowaard kan zomaar eens grondig schoongemaakt moeten worden. Dat is met enige regelmaat nodig. Hoewel u een tegelvloer weinig onderhoud behoeft, kunnen met het klimmen der jaren hardnekkige vlekken op de tegelvloer ontstaan. Alleen grondig dweilen is dan onvoldoende. Het kan het probleem zelfs groter maken. Een probleem dat we regelmatig terug zien op vele badkamervloeren. Specialistische reiniging is dan noodzakelijk.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Zit u met de handen in het haar als het gaat om het schoonmaken van de tegelvloer in uw huis in Heerhugowaard? ADM Vloerenreinigers kan u de helpende hand bieden. Sterker nog; wij draaien onze hand niet om voor het specialistisch schoonmaken van uiteenlopende soorten tegels en plavuizen, waaronder gebakken tegels en steen. Het reinigen van tegels en plavuizen doen wij uiterst grondig met behulp van een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Met speciale borstels maken we daarna ook de voegen grondig schoon. Het loskomende vuil en water wordt met grote kracht opgezogen. Deze manier van schoonmaken resulteert in een nieuw ogende en blinkend schone tegelvloer.

Uw tegelvloer laten impregneren

Is uw tegelvloer weer helemaal schoon? Dan adviseren wij om uw tegels en plavuizen te laten impregneren. Met deze beschermlaag hebben vuil en vocht weer minder kans om uw vloer opnieuw vlekkerig te maken. Impregneren van uw tegelvloer is een zeer doeltreffende oplossing om langer van uw vloer te genieten. Wilt u dat ook?

Badkamervloer aan grondig schoonmaak toe?

Wie zijn badkamervloer in Heerhugowaard aan een grondige inspectie onderwerpt kan zich een hoedje schrikken. Als u goed kijkt ziet u waarschijnlijk veel sporen van vuil en vocht die maar moeilijk te verwijderen zijn. Daar kunt u zelf weinig aan doen. Ze zijn het gevolg van kalkaanslag en zeepresten. Wij kunnen daar wel wat aan doen door uw badkamervloer grondig voor u te reinigen. En bij een badkamervloer adviseren wij u ook om deze na het schoonmaken te laten impregneren.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Heerhugowaard laten schoonmaken? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw badkamervloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis bij u thuis in Heerhugowaard voor een vrijblijvend advies voor uw situatie.

Back To Top