skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers: deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren

Op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen, vloertegels en tegelvloeren is ADM Vloerenreinigers de onbetwiste specialist in Purmerend. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van vloeren. Wij worden veelvuldig ingeschakeld voor het deskundig schoonmaken en onderhouden van diverse soorten tegelvloeren. Wilt u uw tegels of plavuizen in Purmerend laten reinigen? Wij helpen u graag.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Tegels en plavuizen reinigen

Is uw badkamer, woonkamer of keuken in Purmerend voorzien van tegels of plavuizen? Dat is een zeer onderhoudsvriendelijke keuze. Zeker als u keramische of kunststof tegels heeft. Nadeel is dat tegels soms niet meer echt schoon worden. Ook na grondig dweilen. Dat komt doordat zich langzaam een vetlaag opgebouwd heeft op de tegelvloer. Zeker op een badkamervloer komt dat veel voor.

Behandelen van verschillende tegels en plavuizen

Weet u niet meer hoe u uw tegelvloer in Purmerend schoon moet krijgen? Wij kunnen verschillende soorten tegels behandelen en schoonmaken, zoals gebakken tegels en steen (zuurbestendig). Na het schoonmaken ziet uw tegelvloer er weer als nieuw uit en is uw vloer (inclusief de voegen) weer vrij van kalkaanslag, vet en vuil. Bovendien kan uw vloer zich dan ook weer wapenen tegen nieuwe vervuilende invloeden van buitenaf.

Reinigen en neutraliseren van tegels en plavuizen

Bij het reinigen van uw tegels en plavuizen maken wij uw tegelvloer eerst schoon met een diamantschijf en een alkalisch schoonmaakmiddel. De eerste vuillaag is hiermee verdwenen. Daarna worden de voegen met speciale borstels behandeld om ook die grondig schoon te maken. Daarbij komt veel vuil los dat we met grote kracht opzuigen. Het resultaat: blinkend schone tegels en plavuizen in uw huis in Purmerend!

Impregneren van de tegelvloer

Na de schoonmaakbeurt kunnen wij de tegelvloer voor u impregneren. Het maakt de tegels weerbaar tegen nieuw vuil en vocht. Ook verlengt het de levensduur van uw tegels en plavuizen. Impregneren van uw tegelvloer is raadzaam om langer van uw vloer te genieten.

Badkamervloer schoonmaken

Ook de badkamervloer in uw huis in Purmerend kan lelijk geworden zijn door jarenlang gebruik. Wij kunnen kalkaanslag en hardnekkige zeepresten op uw badkamervloer reinigen. Daarna is het raadzaam om de tegels van uw badkamervloer te impregneren. Zo kunnen ze weer goed tegen vuil en vocht. Bovendien voorkomt u zo toekomstige vlekken op uw badkamervloer.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring als vloerenspecialist.
Wilt u uw tegels en plavuizen in Purmerend laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw badkamervloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Purmerend voor een advies op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top