skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

In Amsterdam is ADM Vloerenreinigers de onbetwiste specialist voor het grondig reinigen van tegel-, plavuizen- en badkamervloeren. Als betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van tegelvloeren wordt de deskundige hulp van ADM Vloerenreinigers veel ingeroepen voor onze specialistische manier van reinigen. Wij helpen u graag bij het grondig schoonmaken van uw tegels, plavuizen of badkamervloer in Amsterdam.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Specialistisch reinigen van tegels en plavuizen

Heeft uw huis in Amsterdam een tegelvloer of plavuizen vloer die aan een grondige schoonmaak toe is? Periodiek is dat nodig. Ondanks dat een tegelvloer in principe tamelijk onderhoudsvriendelijk is: intensief gebruik kan in de loop der jaren resulteren in hardnekkige vlekken op de tegelvloer. Grondig dweilen is dan niet meer voldoende. Het kan het probleem zelfs groter maken. We zien dit probleem veel terug op de tegels van badkamervloeren.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Heeft u problemen om uw tegelvloer in uw huis Amsterdam schoon te krijgen? ADM Vloerenreinigers kan daarbij helpen. Wij zijn specialist in het reinigen en onderhouden van uiteenlopende soorten tegels en plavuizen, waaronder gebakken tegels en steen. Het reinigen van tegels en plavuizen gebeurt zeer grondig met een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Met speciale borstels maken we daarna de voegen schoon. Het loskomende vuil en water zuigen wij met grote zuigkracht op. Wat daarna overblijft is een nieuw ogende en blinkend schone tegelvloer.

Advies: laat uw tegelvloer impregneren

Wij raden u aan om na de grondige schoonmaak van uw tegels en plavuizen de tegelvloer te laten impregneren. Hiermee maken vuil en vocht weer minder kans om uw vloer opnieuw vlekkerig te maken. Impregneren van uw tegelvloer is een zeer doeltreffende oplossing om langer van uw vloer te genieten. Dat wilt u toch ook?

Badkamervloer aan grondig schoonmaak toe?

Heeft u uw badkamervloer in Amsterdam grondig geïnspecteerd? U zult waarschijnlijk niet geloven wat u aantreft. Uw badkamervloer kan veel sporen van vuil en vocht bevatten die maar moeilijk te verwijderen zijn. Daar kunt u zelf weinig aan doen. Ze zijn het gevolg van kalkaanslag en zeepresten. Maar daardoor ziet hij er wellicht niet meer zo mooi uit. Wij kunnen de badkamervloer grondig voor u reinigen. Juist bij een badkamervloer adviseren wij u om deze na het schoonmaken te laten impregneren. Zo wordt deze weer minder snel vlekkerig.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Amsterdam laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw badkamervloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis bij u thuis in Amsterdam voor een vrijblijvend advies voor uw situatie.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top