skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Voor deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is in Haarlem de echte specialist op het gebied van het reinigen van tegels, plavuizen, vloertegels en tegelvloeren. Als betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van vloeren wordt de hulp van ADM Vloerenreinigers veel ingeroepen voor het specialistisch reinigen van diverse soorten tegels, plavuizen en badkamervloeren. Wij helpen u graag bij het grondig schoonmaken van uw tegels of plavuizen of badkamervloer in Haarlem.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Tegels en plavuizen grondig laten reinigen

Moet uw tegelvloer of plavuizen vloer in uw huis in Haarlem grondig worden gereinigd? Eens in de zoveel tijd is dat nodig. Ook al is een tegelvloer nog zo onderhoudsvriendelijk; jarenlang intensief gebruik kan resulteren in hardnekkige vlekken op de tegelvloer. Grondig dweilen is dan niet meer voldoende. Het kan het probleem zelfs groter maken. We zien dit veel terug op de tegels van badkamervloeren.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Kost het u veel moeite om uw tegelvloer in uw huis Haarlem schoon te krijgen? Dan heeft u waarschijnlijk de hulp van ADM Vloerenreinigers nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van vele soorten tegels en plavuizen, zoals gebakken tegels en steen (zuurbestendig), De reiniging van tegels en plavuizen doen we eerst met een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Met speciale borstels borstelen we daarna de voegen uit, zodat ook daar het vuil verwijderd wordt. Het vuil en water dat hierbij loskomt, zuigen wij met grote zuigkracht op. U zult zien: uw heeft daarna weer een blinkend schone tegelvloer.

Tegelvloer impregneren

Wij raden u aan om na het schoonmaken van uw tegels en plavuizen de tegelvloer te laten impregneren. Hiermee maken vuil en vocht weer minder kans om uw vloer opnieuw vlekkerig te maken. Impregneren van uw tegelvloer is een zeer doeltreffende oplossing om langer van uw vloer te genieten.

Grondig reinigen van uw badkamervloer

Heeft u uw badkamervloer in Haarlem al eens grondig geïnspecteerd? Waarschijnlijk ziet u dan sporen van vuil en vocht die maar moeilijk te verwijderen zijn. Daar kunt u zelf weinig aan doen. Ze zijn het gevolg van kalkaanslag en zeepresten. Wij kunnen de badkamervloer grondig voor u reinigen. Ook in dit geval is het raadzaam om na het reinigen van de badkamervloer de tegels te laten impregneren. Zo wordt deze weer minder snel vlekkerig.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier op deze website kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

2. Binnen 24 uur contact

Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak voor een uitgebreide voerinspectie bij u op locatie.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Haarlem laten reinigen? Of wilt u graag meer informatie over het onderhoud van uw tegelvloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u langs in Haarlem voor een advies op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top