skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundige schoonmaak van tegels en tegelvloeren: ADM Vloerenreinigers

ADM Vloerenreinigers is onbetwist de specialist voor het grondig reinigen van tegel-, plavuizen- en badkamervloeren in Den Helder en omstreken. Als betrouwbaar familiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van tegelvloeren worden wij als deskundige schoonmakers in de regio Den Helder veelvuldig ingehuurd. Specialistisch tegelvloeren schoonmaken en onderhouden is een vak dat wij tot in de puntjes beheersen.

Tegel vloer voor reiniging
Voor reiniging tegelvloer
Tegel vloer na reiniging
Na reiniging tegelvloer

Specialistische reiniging van tegels en plavuizen

Tegels en plavuizen hebben in het algemeen weinig onderhoud nodig. Dat is waarom veel mensen voor een tegelvloer kiezen. Toch is op enig moment ‘groot onderhoud’ nodig. Intensief gebruik zorgt op termijn voor hardnekkig vuil en vlekken op de tegels. Dat is in uw huis in Den Helder ongetwijfeld ook het geval. Met grondig dweilen redt u het zelf niet meer om de tegels schoon te krijgen. Specialistische reiniging van de tegelvloer is dan het enige dat helpt.

Verschillende soorten tegels schoonmaken

Heeft u alles al geprobeerd om de tegelvloer in uw huis in Den Helder te reinigen, maar helaas zonder resultaat? ADM Vloerenreinigers helpt u graag met het specialistisch schoonmaken van vele soorten tegels en plavuizen, waaronder gebakken tegels en steen. Dat doen we zeer grondig door middel van een diamantschijf en een professioneel alkalisch reinigingsmiddel. Speciale borstels helpen ons ook de voegen grondig te reinigen. Loskomend vuil en water zuigen we daarna met grote kracht op. Deze manier van tegels schoonmaken resulteert in een supermooie, als nieuw ogende, tegelvloer.

Tegelvloer impregneren: altijd doen!

Het volgende adviseren wij u om altijd te laten doen: het impregneren van uw tegelvloer nadat deze grondig is gereinigd. Zo krijgen de tegels een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Door het impregneren van uw tegelvloer gaat deze gegarandeerd langer mee.

Grondige schoonmaak van uw badkamervloer

Kalkaanslag en zeepresten tasten de badkamervloer in uw woning in Den Helder aan. Vochtplekken krijgt u zelf maar moeilijk weg. Wij kunnen u helpen door de tegels van uw badkamervloer grondig te reinigen. En dat niet alleen: ook bij een badkamervloer adviseren wij u om deze na het schoonmaken te laten impregneren voor een duurzaam resultaat.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw tegels en plavuizen in Den Helder laten schoonmaken? Of wilt u graag geÏnformeerd worden over het onderhoud en reiniging van uw badkamervloer? Bel dan ADM Vloerenreinigers via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis bij u thuis in Den Helder voor een vrijblijvend advies voor uw wensen.

Back To Top