skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Zorgvuldige reiniging met ADM Vloerenreinigers

Ergert u zich aan vieze vlekken in uw bankstel? Is uw leren bank aan een opfrisbeurt nodig? Of zijn de eetkamerstoelen smoezelig geworden in de loop der jaren? Geen probleem! Met een professionele reiniging van ADM Vloerenreinigers zijn uw meubels als vanouds. Daarvoor maken wij gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wanneer u uw meubilair regelmatig schoonmaakt ,geniet u niet alleen van een frisse uitstraling, maar ook van een gezonder leefklimaat in huis. ADM Vloerenreinigers staat voor u klaar in Den Helder.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Geen ontkomen aan vieze bekleding

Waarschijnlijk heeft u meubels staan die in nieuwstaat toch wel net wat mooier waren. In de loop der jaren heeft zich zweet, stof, vet en vlekken verzameld op uw meubels en bankstel. Alleen al vanwege uw gezondheid adviseren wij u dan ook uw meubels eens in de drie tot vijf jaar professioneel te laten reinigen. Dit draagt direct bij aan een beter leefklimaat en meubels die langer meegaan.

Stoffen bekleding van uw bankstel of meubilair

In Den Helder kunt u gebruik maken van onze snelle en professionele reiniging van uw stoffen meubels. In dit proces gebruiken wij, naast een milieuvriendelijk reinigingsmiddel, koolzuurgas. Met deze combinatie kunnen wij diepliggend vuil loskrijgen en naar het oppervlak halen waar dit gemakkelijk wordt opgezogen. Op deze manier vindt er diepe reiniging plaats en droogt uw stof ook snel weer op. Het voordeel van deze techniek is dat ook stofmijt, meeldauw en bacteriën geen schijn van kans hebben diep in uw stoffen meubels.

Onze vuilwerende beschermlaag

Op locatie kunnen wij naast de complete reiniging van uw interieur, bankstel en andere meubels ook zorgen voor een vuilafstotende beschermlaag. Dit bevordert de levensduur van uw meubels geweldig. Uw meubels zijn daarna binnen 12 tot 24 uur weer klaar voor gebruik.

Leren bekleding van uw bankstel

Leer is één van de materialen die wij als ADM Vloerenreinigers perfect voor u kunnen reinigen in Den Helder. Dit doen wij met PH-neutrale reinigingsmiddelen, zodat uw leren bekleding niet beschadigt. Vervolgens kunnen we bij het behandelen van een leren bank een speciale waslaag aanbrengen. Uw leren bankstel ziet er vervolgens weer uit als nieuw en is goed beschermd tegen veelvuldig gebruik.

Waarom kiezen voor ADM vloerenreinigers?

ADM Vloerenreiniging is al jarenlang de professionele reiniger in de regio Den Helder. Dat is omdat wij u het volgende kunnen bieden:

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Direct contact opnemen

Is uw bankstel of meubilair in Den Helder ook aan een goede reiniging toe? Al het vuil, vlekken en schadelijke bacteriën zijn verleden tijd met ADM Vloerenreinigers. Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Bel dan:
0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Uw meubels en bankstel wordt professioneel gereinigd met in Heemstede met behulp van ADM Vloerenreinigers.

Back To Top