skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor deskundige meubelreiniging

Heeft u last van vlekken op uw bankstel, of zitten er hardnekkige voedselvlekken in uw eetkamerstoelen! Dat is vervelend. Is het zelfs zo erg dat u erover denkt om het een en ander opnieuw te laten stofferen of zelf te vervangen? Niet nodig! De deskundige meubelreinigers van ADM Vloerenreinigers in Alkmaar schieten u graag te hulp. Wij zijn echte specialisten op het gebied van het reinigen en onderhouden van stoffen en leren meubels. Professionele meubelreiniging maakt opnieuw stofferen of vervangen van uw meubels overbodig. Door regelmatig onderhoud gaan uw meubels jaren langer mee. Voor het schoonmaken van meubels in Alkmaar belt u ADM Vloerenreinigers.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Behouden van uw meubels

U koopt meubels omdat u ze mooi vindt. Maar ook omdat u ze graag wilt gebruiken. Helaas worden meubels in de loop van de tijd vies door het gebruik. Zweet, stof, vet en vlekken maken dat uw mooie meubels vanzelf minder mooi worden. Daarom adviseren wij u om uw stoffen en leren meubels minimaal elke 3 tot 5 jaar door een professional te laten reinigen. Het bevordert het behoud van uw meubels, maar het is ook beter voor uw gezondheid.

Stoffen meubels schoonmaken

Wij kunnen uw stoffen meubels in Alkmaar intensief reinigen met behulp van een mix van koolzuur en een reinigingsmiddel. Door de werking van de miljoenen microscopische koolzuurbelletjes komt vuil in de stof vanzelf naar boven. Zo kunnen wij het met grote kracht opzuigen. Daarna is de meubelstof weer snel opgedroogd en klaar voor dagelijks gebruik. Stofmijt, meeldauw en bacteriën hebben door deze manier van meubels reinigen vrijwel geen overlevingskans meer.

Meubels onderhouden met vuilwerende beschermlaag

Na de reiniging van uw gestoffeerde meubels in Alkmaar, raden wij aan om er een geheel nieuwe vuilwerende beschermlaag op aan te brengen. Na het aanbrengen van deze laag, zal de meubelstof op een natuurlijke wijze drogen. Dat duurt ongeveer 12 tot 24 uur.

Reinigen van leren meubels en bankstellen

Wij kunnen uiteraard ook uw leren bankstel en andere leren meubels voor u schoonmaken. Dat betekent dat wij het leer eerst goed schoonmaken en PH-neutraal maken. Daarna zetten het we het leer in de was met een speciaal product. Het leer van uw bankstel voelt daarna weer lekker zacht, soepel en schoon aan. Ook kan het leer wat vuil betreft weer tegen een stootje.

Waarom ADM Vloerenreinigers?

Waarom ADM Vloerenreinigers kiezen voor het schoonmaken van uw bankstel en andere meubels in Alkmaar?

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact met ADM Vloerenreinigers

Is uw bankstel of andere meubels in Alkmaar aan grondige schoonmaak toe? Of wilt u graag meer weten informatie over het onderhoud van uw meubels? Bel ADM Vloerenreiniging via0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij maken graag een offerte voor u op maat voor het reinigen van uw meubels in Alkmaar.

Back To Top