skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor de perfecte meubelreiniging

Overweegt u uw bankstel te vervangen omdat er vlekken op zitten? Wilt u uw eetkamerstoelen opnieuw laten stofferen, omdat er flink met eten op geknoeid is. Dat is in beide gevallen niet nodig. De deskundige meubelreinigers van ADM Vloerenreinigers in Purmerend helpen u graag uit de brand. Wij zijn gespecialiseerd in de milieuvriendelijke reiniging en onderhoude van meubels. Professionele meubelreiniging maakt opnieuw stofferen van uw meubels overbodig. En regelmatig onderhoud maakt dat uw meubels langer mee gaan. Voor meubelreiniging in Purmerend belt u ADM Vloerenreinigers.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Reiniging voor het behoud van uw meubels

U schaft bepaalde meubels aan omdat u ze mooi vind en omdat ze handig in het gebruik zijn. Nadeel van het gebruiken van uw meubels is dat ze niet nieuw blijven. Ze worden zelf vies in de loop der jaren. Zweet, stof, vet en vlekken tasten de schoonheid van uw meubels aan. Ons advies is om uw stoffen en leren meubels zeker elke drie tot vijf jaar professioneel te laten reinigen. Zo gaan ze langer mee.

Stoffen meubels schoonmaken

Voor de intensieve reiniging van uw gestoffeerde meubels in Purmerend hebben wij een doeltreffende methode: koolzuur in combinatie met speciaal reinigingsmiddel. De microscopische koolzuurbelletjes drukken het vuil uit de stof naar buiten. Dat vuil kunnen wij daarna eenvoudig opzuigen. De stof is hierna snel weer droog en klaar voor dagelijks gebruik. Stofmijt, meeldauw en bacteriën hebben door deze manier van schoonmaken nauwelijks overlevingskans.

Beschermlaag voor uw meubels

Na de reiniging van uw stoffen meubels in Purmerend, adviseren wij u om er een nieuwe vuilwerende beschermlaag op aan te laten brengen. Dat kunnen wij voor u doen. Na het aanbrengen van deze laag, zal de stof op een natuurlijke manier drogen. Dat drogen duurt plusminus tussen de 12 en 24 uur.

Bankstellen en leren meubels reinigen

Vlekken op uw bankstel? Ook uw leren bankstel en andere leren meubels maken wij schoon voor u. Hoe doen wij dat? Eerst maken wij het leer grondig schoon en PH-neutraal. Daarna zetten het we het leer in de was met een speciaal product. Het resultaat is een bankstel met zacht, soepel en schoon leer dat weer goed bestand is tegen vuil.

Waarom ADM Vloerenreinigers?

Waarom ADM Vloerenreinigers voor het schoonmaken van uw bankstel en andere meubels in Purmerend?

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers

Moeten uw bankstel of andere meubels in Purmerend gereinigd worden? Of wilt u graag meer weten informatie over het onderhoud van uw meubels? Bel ADM Vloerenreiniging via0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij maken graag een offerte voor u voor het reinigen van uw meubels in Purmerend.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top