skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Zorgvuldig meubels reinigen met ADM Vloerenreinigers

Heeft u vlekken in uw bankstel? Is de bekleding van uw eetkamerstoelen smoezelig geworden? En wilt u daarom uw meubilair misschien wel weggooien? Zonde! Bij ADM Vloerenreinigers gaan wij uiterst zorgvuldig aan de slag om uw bekleding snel schoon te krijgen. Daarbij maken wij gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Door het regelmatig laten schoonmaken van uw meubilair op professionele wijze gaan uw meubels bovendien langer mee en draagt het bij aan een beter leefklimaat in huis. De meubelreinigers van ADM Vloerenreiniging staan voor u klaar in Heemstede.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Vies worden hoort er bij

Waarschijnlijk heeft u ook meubilair staan waarop op trots bent. Maar u wilt er natuurlijk ook gebruik van maken. In de loop van tijd worden meubels dan ook vies door zweet, stof, vet en vlekken. Uw meubels worden al snel smoezelig. Daarom adviseren wij u om uw meubels eens in de drie tot vijf jaar professioneel te laten reinigen. Zo gaan uw meubels langer mee en blijft uw omgeving schoon en gezond.

Stoffen meubels laten reinigen

Ook in Heemstede kunt u gebruik maken van onze dienst voor intensief reinigen van uw stoffen meubilair. In de meeste gevallen maken wij dan gebruik van koolzuur en een speciaal reinigingsmiddel. Met behulp van het koolzuur kan diepliggend vuil naar boven worden gehaald dat met een speciale zuiger wordt opgezogen. Het stof droogt snel weer op en is dan weer klaar voor gebruik. Met deze methode zullen ook stofmijt, meeldauw en bacteriën geen schijn van kans hebben.

Vuilwerende beschermlaag op uw meubels

Na een complete reiniging van uw meubels in Heemstede kunnen wij op locatie een vuilwerende beschermlaag aanbrengen. Dit bevordert de duurzaamheid van uw meubels. De stof zal op een natuurlijke manier drogen en uw meubels zijn binnen 12 tot 24 uur weer gereed voor gebruik.

Leren meubels en bankstellen

Leer en andere materialen kunnen wij in Heemstede ook prima voor u reinigen. Met behulp van een PH-neutraal schoonmaakmiddel kunnen we vrijwel elk oppervlak schoon krijgen. Vervolgens kunnen we bij het behandelen van een leren bank een speciale waslaag aanbrengen. Het leer op uw bankstel heeft nog nooit zo zacht aangevoeld en is tevens goed beschermd tegen vuil en vlekken.

Waarom kiest u ADM vloerenreinigers?

Als u kiest voor ADM Vloerenreiniging dan maakt u gebruik van:

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen voor reiniging van uw meubels

Is uw interieur en in het specifiek uw bankstel aan reiniging toe? Vraagt u zich af hoe dat z’n werk gaat? Vraag naar meer informatie via ons telefoonnummer:
0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor professionele reiniging van uw meubels in Heemstede maken wij graag een offerte op maat.

Back To Top