skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professionele meubelreiniging door ADM Vloerenreinigers

Heeft u hinderlijke vlekken of vegen op de bekleding van uw bankstel? Wordt de stof van uw eetkamerstoelen smoezelig? Zijn er andere meubels die er niet meer fris uit zien? Geen enkel probleem voor ADM Vloerenreinigers. Wij gaan op professionele manier aan de slag om uw stoffen of leren bankstel weer in nieuwstaat te brengen. Dat doen wij met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Zo helpen wij uw meubilair weer de nieuwstaat look te krijgen die u lang niet meer gezien heeft. Bovendien draagt het bij aan een beter leefklimaat, aangezien microben en schadelijke mijten worden meegenomen. Uw meubels worden snel en effectief gereinigd in Hilversum met ADM Vloerenreiniging.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Het wordt een keer vies

Iedereen heeft meubels in huis die in de loop der tijd vol komen zitten met stof, viezigheid, vet en zweet. Dit doet de bekleding natuurlijk niet veel goeds en na een paar jaar kan het zijn dat het niet meer fris oogt en ruikt. Tijd voor een reinigingsbeurt! Bij ADM Vloerenreinigers adviseren wij u om eens in de drie tot vijf jaar een reiniging uit te voeren om uw leefomgeving schoon, gezond en prettig te houden.

Het laten reinigen van stoffen meubels

In Hilversum kunt ook u gebruik maken van onze professionele schoonmaakservice voor uw stoffen meubels en bankstel. In de meeste gevallen maken wij dan gebruik van koolzuur en een speciaal reinigingsmiddel. Het koolzuur, in samenwerking met het reinigingsmiddel, dient er voor om diepliggend vuil los te maken en diep uit de bekleding te halen. Dit wordt vervolgens eenvoudig opgezogen. Uw bekleding droogt daarna weer snel op en is dan zelfs
stofmijt-, meeldauw- en bacterievrij.

De vuilwerende beschermlaag van ADM Vloerenreinigers

Wanneer uw meubels in Hilversum een complete reiniging hebben ondergaan, is het mogelijk om ze langdurig te beschermen. Dat doen wij met een speciale beschermlaag die vuil en vloeistoffen afstoot. Zo bevordert u de levensduur en geniet u langer van een fris bankstel of ander meubilair. Na het aanbrengen van de beschermlaag zijn uw meubels binnen 12 tot 24 uur weer gereed voor gebruik.

Leren meubels en bankstellen

Ook een leren bank of stoel kan ADM Vloerenreinigers perfect voor u reinigen. Dit doen wij met een PH-neutraal middel dat de bekleding niet aantast. Vervolgens kunnen wij de bank actief beschermen en geweldig laten ogen met een speciale waxlaag. Uw leren bankbekleding is nog nooit zo soepel en gezond geweest.

Waarom kiest u ADM Vloerenreinigers in Hilversum?

Kiest u voor onze diensten in Hilversum dan kunt u direct profiteren van het volgende:

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem nu contact op met uw reinigingsspecialist

Is uw interieur toe aan een goede reiniging? Wilt u uw leren bank als nieuw laten ogen? Of vraagt u zich af hoe wij precies te werk gaan? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u meer. Bel ons op: 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. In Hilversum haalt u met ADM Vloerenreinigers een professionele reinigingsdienst in huis voor al uw meubels.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top