skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Bankstel en meubels reinigen in Haarlem? Bel ADM Vloerenreinigers

Wilt u uw bankstel en andere meubels in Haarlem perfect en deskundig laten reinigen en onderhouden? Kies voor ADM Vloerenreinigers. Onze meubelreiniging is zeer specialistisch. Al diverse klanten hebben wij naar tevredenheid onze reinigingswerkzaamheden kunnen aanbieden. Misschien heeft u last van voedselvlekken in uw stoelen, een vlek op uw bankstel of andere hardnekkige vlekken in uw meubilair. Een vervelende situatie. Het kan zijn dat u uw meubilair wilt laten herstofferen of nieuw meubilair wenst, maar wist u dat dit helemaal niet nodig is? Wij, van ADM Vloerenreinigers, kunnen u in Haarlem ten volle ondersteunen bij het reinigen en onderhouden van zowel uw stoffen als leren meubels. Onze specialistische meubelreiniging maakt dat uw meubilair nog jaren meegaat. Wilt u uw meubels in Haarlem direct vakkundig laten reinigen? Schakel ons dan meteen in of lees verder voor onze werkwijze.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Uw meubels periodiek onderhouden

U koopt uw meubels uiteraard omdat u deze mooi vindt en nog lang wenst te gebruiken. Echter wordt meubilair in de loop der tijd vaak vies door een veelvuldig gebruik.
Vet, vlekken, stof en zweet zorgen ervoor dat uw meubels steeds doffer ogen. Het beste wat u dan kunt doen is uw leren en stoffen meubilair iedere 3 tot 5 jaar van een reiniging te voorzien. Denk aan een professionele reiniging door ADM Vloerenreinigers. Uw meubels zullen zo niet alleen langer meegaan, maar ook uw gezondheid bevorderen, daar schoon meubilair minder bacteriën bevat.

Reinigen van stoffen meubels

Uw meubels in Haarlem kunnen wij van een intensieve reiniging voorzien door zowel koolzuur als ons speciale reinigingsmiddel met elkaar te combineren. Door de miljoenen microscopische koolzuurbelletjes komt het vuil in de stof vanzelf naar boven. Dit wordt vervolgens met veel kracht opgezogen. Hierna droogt de stof snel op en kan deze al snel weer gebruikt worden. Onze speciale reinigingsmethode zorgt ervoor dat bacteriën, stofmijt en meeldauw geen kans meer op overleven hebben.

Vuilwerende beschermlaag als onderhoudsmethode

Na het reinigen van uw gestoffeerde meubels in Haarlem, is het zeer aan te raden ook een vuilwerende beschermlaag te laten aanbrengen. Nadat deze beschermlaag als onderhoudsmethode is toegepast, zal de stof op een natuurlijke wijze drogen. Dit duurt doorgaans 12 tot 24 uur.

Leren meubels en bankstellen reinigen

Wij kunnen uw leren bankstel en overig meubilair ook enkel van een schoonmaak voorzien. Hierbij kunnen wij het leer eerst geheel reinigen, waarna wij dit PH-neutraal maken. Na deze handeling zetten wij het leer in de was met een speciaal product, wat het leer van uw bankstel weer zacht, soepel en schoon maakt. Uw bankstel wordt zo ook minder vatbaar voor vuil.

Waarom ADM Vloerenreinigers inzetten?

Wat maakt dat u ADM Vloerreinigers het beste kunt inschakelen voor het reinigen van uw bankstel en meubels in Haarlem? Bij ons profiteert u van vele voordelen. Zo omvatten onze kenmerken:

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op voor uw meubelreiniging in Haarlem

Dient uw bankstel of overige meubilair in Haarlem grondig gereinigd te worden? Of wilt u meer weten over het periodiek onderhouden van uw meubilair? Bel dan vandaag nog met ADM Vloerenreiniging middels 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Spoedig maken wij dan een offerte op maat voor uw specialistische meubelreiniging in Haarlem.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top