skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers, uw deskundige meubelreiniging in Amsterdam

Wilt u uw bankstel en andere meubels in Amsterdam perfect en deskundig laten reinigen en onderhouden? Kies voor ADM Vloerenreinigers. Wij bieden de meest specialistische meubelreiniging die er voorhanden is. Hier hebben al diverse klanten naar tevredenheid gebruik van gemaakt. Wellicht heeft u een vlek in uw bank, of vlekken op uw stoelen of andere hardnekkige vlekken in uw meubels. Dit is uiterst vervelend te noemen. Misschien wilt u een herstoffering voor uw meubilair of nieuw meubilair voor uw woning. Echter hoeft dit totaal niet nodig te zijn. ADM Vloerenreinigers kan u in Amsterdam een totaal dienstenaanbod leveren omtrent de reiniging en het onderhoud van leren en stoffen meubels. Met onze speciale meubelreiniging gaat uw meubilair jarenlang mee. Wenst u direct een vakkundige reiniging van uw meubilair in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Meubelreiniging stoel voor
Voor meubelreiniging
Meubelreiniging stoel na
Na meubelreiniging

Periodiek onderhoud van uw meubels

Uw meubels heeft u gekocht omdat u deze mooi vond, met de hoop dat deze jarenlang mee zouden gaan. Het is echter een feit dat meubilair door veelvuldig gebruik steeds smeriger wordt. Door stof, vet, zweet en vlekken beschadigd uw meubilair steeds meer. Wat wij u dan ook aanraden is om elke 3 tot 5 jaar uw leren en stoffen meubilair te reinigen. Doe dit bij een professional zoals ADM Vloerenreinigers. Uw meubels gaan zo niet alleen langer mee, maar ook uw gezondheid profiteert hiervan. Vuil meubilair is namelijk een broedplaats van bacteriën.

Reinigen van stoffen meubels

Wij kunnen uw meubilair in Amsterdam intensief reinigen door een combinatie van koolzuur en een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken. De vele microscopische koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat het vuil in de stof naar boven zal komen, waarna wij deze met kracht kunnen opzuigen. De stof zal hierna snel opdrogen, waarna u deze weer kunt gebruiken. Met onze efficiënte reinigingsmethode hebben meeldauw, huisstofmijt en bacteriën geen kans meer.

Vuilwerende beschermlaag

Nadat wij uw gestoffeerde meubels in Amsterdam uitgebreid gereinigd hebben, is het aanbrengen van een vuilwerende beschermlaag een extra dienst die wij u kunnen bieden en zeer aanraden. Nadat wij uw meubilair van de beschermlaag hebben voorzien, droogt de stof op een natuurlijke wijze op. Doorgaans binnen 12 tot 24 uur.

Leren meubels en bankstellen schoonmaken

Uw leren bankstel en ander meubilair kunnen wij ook geheel schoonmaken. Voorafgaand wordt het leer eerst gereinigd, waarna deze PH-neutraal gemaakt wordt. Nadat wij dit gedaan hebben, wordt uw leer in de was gezet met een speciaal product. Dit maakt uw bank weer geheel schoon, zacht en soepel. Ook wordt uw bank zo minder vatbaar voor vuil, waardoor deze nog jarenlang meegaat.

Waarom ADM Vloerenreinigers inschakelen?

Waarom kunt u het beste ADM Vloerreinigers inzetten voor de reiniging van uw bankstel en overige meubels? Wanneer wij voor u in Amsterdam aan het werk gaat, profiteert u van veel voordeel. Zo staan wij bekend om onze:

  • Gratis demonstratie op locatie
  • Stofvrije werkwijze
  • Ook tips en advies voor uw meubilair
  • 100% tevredenheidsgarantie
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Neem contact op voor uw meubelreiniging in Amsterdam

Moet uw bankstel of ander meubilair in uw woning in Amsterdam weer eens gereinigd worden? Of bent u benieuwd naar het periodieke onderhoud dat wij voor uw meubilair kunnen bieden? Neem dan direct contact op met ADM Vloerenreiniging en bel naar 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Spoedig maken wij uw offerte geheel op maat, zodat u snel profiteert van onze meubelreiniging in Amsterdam.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top