skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

ADM Vloerenreinigers voor deskundig pvc-vloer onderhoud

De pvc-vloer neemt toe in populariteit. Ook in Alkmaar kiezen steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen voor het frisse karakter en het gemak van de fraaie pvc-vloer. De pvc-vloer is een onderhoudsarme vloer die makkelijk schoon te houden is. Toch is regelmatig een grondige schoonmaak en behandeling van de pvc-vloer noodzakelijk voor een langere levensduur van deze vloer. ADM Vloerenreinigers is dé vloerenspecialist in Alkmaar op het gebied van het reinigen van pvc-vloeren. Wilt u dat uw pvc-vloer langer mooi blijft? Schakel dan ADM Vloerenreinigers in voor het onderhoud van uw pvc-vloer in Alkmaar.

Noodzakelijk onderhoud van uw pvc-vloer

Een pvc-vloer is elastisch, sterk en redelijk onderhoudsvrij. In veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen in Alkmaar worden dergelijke vloeren toegepast. Ook veel particulieren in Alkmaar ontdekken de pvc-vloer als een praktische vloer voor in de keuken of in de badkamer. Ondanks dat de pvc-vloer makkelijk is in het gebruik, is regulier onderhoud van de pvc-vloer belangrijk om de goede kwaliteit van de vloer te behouden. Zo blijven de kleuren en de toplaag langer intact. ADM Vloerenreinigers heeft zeer veel kennis en ervaring in het behandelen van de elastische pvc-vloeren. Bij ons weet u zeker dat het onderhoud in vertrouwde handen is.

Pvc-vloer schoonmaken en onderhouden

Regelmatig onderhouden en schoonmaken van uw pvc-vloer in Alkmaar zorgt ervoor dat deze zeer lang mee gaat. Wat houdt het behandelen van uw pvc-vloer door ADM Vloerenreinigers precies in? We beginnen met het grondig reinigen van uw pvc-vloer. Hiervoor gebruiken we een professioneel reinigingsmiddel. Vuil en vlekken verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. De volgende stap is het ‘opbokken’ van uw pvc-vloer. Opbokken is de vakterm die wij gebruiken voor het opwrijven van uw pvc-vloer. Dat doen we met een boenmachine die met een hoog toerental over de vloer draait. Uw pvc-vloer krijgt hierdoor weer een nieuwe glans en beschermingslaag. Uw pvc-vloer verkeert na deze behandeling weer in optimale conditie.

Advies: regelmatig pvc-vloer behandelen

Duurzaam onderhoud en regelmatige behandeling van uw pvc-vloer in Alkmaar zorgen ervoor dat deze langer meegaat en mooi blijft. Het biedt u onder andere de volgende voordelen:

  • Vuil laat makkelijker los
  • Strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
  • Krasjes zijn eenvoudig weg te werken
  • Naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers in Alkmaar

Zo nu en dan uw pvc-vloer laten onderhouden en schoonmaken zorgt ervoor dat uw pvc-vloer langer meegaat. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw pvc-vloer in Alkmaar. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor de professionele reiniging van uw pvc-vloer in Alkmaar maken wij graag een offerte voor u op maat.

Back To Top