skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Professioneel pvc-vloeren onderhoud door ADM Vloerenreinigers

Heeft u ook een pvc-vloer? Steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen in Haarlem kiezen voor de uitstraling en de kwaliteit van de sterke en elastische pvc-vloer. Het is dan ook een zeer onderhoudsarme vloer die makkelijk schoon te houden is. Toch is een regelmatige behandeling in de vorm van een grondige reiniging van de pvc-vloer van belang. Dat bevordert de levensduur van de vloer. ADM Vloerenreinigers is dé vloerenspecialist voor de regio Haarlem die de deskundig reiniging van pvc-vloeren voor u kan verzorgen. Voor een langere levensduur van uw pvc-vloer in Haarlem schakelt u ADM Vloerenreinigers in.

Noodzakelijk onderhoud van uw pvc-vloer

De pvc-vloer is een zeer sterke en elastische vloer. Om die reden kiezen veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen in Haarlem ook voor de pvc-vloer. Daarnaast zien ook veel huishoudens in Haarlem het voordeel van de veelzijdige pvc-vloer in. Ideaal voor in de keuken of de badkamer. Dat is vooral omdat de pvc-vloer makkelijk in het onderhoud is. Dat wil niet zeggen dat onderhoud helemaal overbodig is. Want wilt u dat uw pvc-vloer in uitstekende staat blijft? Dan adviseren wij u regelmatig onderhoud aan uw vloer. Het betekent behoud van de kleuren en de toplaag. De kennis en ervaring van ADM Vloerenreinigers op het gebied van het behandelen van pvc-vloeren, maakt dat het onderhoud van uw pvc-vloer bij ons in goede handen is.

Schoonmaken en onderhouden van uw pvc-vloer

Periodieke reiniging van uw pvc-vloer in Haarlem maakt dat uw vloer langer meegaat. We starten met het grondig reinigen van uw pvc-vloer. Dat doen we met een professioneel reinigingsmiddel om vuil en vlekken te verwijderen. Daarna zorgen we voor de ‘finishing touch’ met ‘het opbokken’ van uw pvc-vloer. Opbokken is de term die wij gebruiken voor deskundig opwrijven van uw pvc-vloer. Dat doen we met een boenmachine die met een hoog toerental over de vloer draait. Uw vloer krijgt hierdoor zijn glans en beschermingslaag weer terug. Na onze behandeling van uw pvc-vloer in Haarlem is deze weer in topconditie.

Verstandig pvc-vloer regelmatig te behandelen

Met duurzaam onderhoud en regelmatige behandeling van uw pvc-vloer in Haarlem weet u zeker dat uw vloer langer meegaat en mooi blijft. Onze behandeling biedt u de volgende voordelen:

  • vuil laat makkelijker los
  • strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
  • krasjes zijn eenvoudig weg te werken
  • naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers in Haarlem

Laat uw pvc-vloer in Haarlem schoonmaken en behandelen om de kwaliteit van de vloer te behouden. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw pvc-vloer in Haarlem. Kunnen wij u hierover informeren? Neem dan gerust contact met ons op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor de professionele reiniging van uw pvc-vloer in Haarlem ontvangt u van ons een offerte op maat.

Back To Top