skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig onderhoud door ADM Vloerenreinigers

De pvc-vloer mag rekenen op een toenemende populariteit. Zeker ook in Purmerend en omgeving. Ook hier kiezen steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen voor de uitstraling en kwaliteit van de sterke, elastische pvc-vloer. Het is ook een zeer onderhoudsarme vloer die makkelijk schoon te houden is. Ondanks het makkelijke onderhoud is een grondige schoonmaak en behandeling van de pvc-vloer af en toe nodig. Onderhoud bevordert de levensduur van deze vloer namelijk, waardoor u langer kunt genieten van uw prachtige pvc-vloeren. ADM Vloerenreinigers is dé vloerenspecialist voor Purmerend als het gaat om het reinigen van pvc-vloeren. Wilt u ook dat uw pvc-vloer langer meegaat en mooi blijft? Schakel dan ADM Vloerenreinigers in voor het onderhoud van uw pvc-vloer in Purmerend.

Noodzakelijk onderhoud van uw pvc-vloer

Een pvc-vloer is een zeer sterke en elastische vloer. In veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen in Purmerend komt u de pvc-vloer tegen. Maar ook steeds meer huishoudens in Alkmaar kiezen voor de veelzijdige pvc-vloer in hun woonkamer, keuken of zelfs badkamer. Ondanks dat de pvc-vloer makkelijk is in het gebruik, moet deze wel regelmatig onderworpen worden aan onderhoud. Dat is van belang om de goede kwaliteit van de vloer te behouden en zo kleur en toplaag in optimale conditie te houden. Met de kennis en ervaring van ADM Vloerenreinigers op het gebied van het behandelen van pvc-vloeren, weet u zeker dat het onderhoud bij ons in zeer goede handen is.

Schoonmaken en onderhouden van uw pvc-vloer

Bij regelmatige schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden gaat uw pvc-vloer in Purmerend veel langer mee. Wat het precies inhoudt als ADM Vloerenreinigers uw pvc-vloer behandeld? We starten met een grondige schoonmaak van uw pvc-vloer. Dat doen we met een professioneel reinigingsmiddel dat vuil en vlekken als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. De stap daarna is het ‘opbokken’ van uw pvc-vloer. Opbokken is vakjargon voor het deskundig opwrijven van de pvc-vloer. Met een boenmachine die met een hoog toerental over de vloer draait, krijgt uw vloer zijn glans en beschermingslaag weer terug. Na deze behandeling verkeert uw pvc-vloer weer in topconditie.

Advies: regelmatig pvc-vloer behandelen

Met duurzaam onderhoud en regelmatige behandeling van uw pvc-vloer in Purmerend weet u zeker dat uw vloer langer meegaat en mooi blijft. Onze behandeling biedt u daarnaast de volgende voordelen:

  • Vuil laat makkelijker los
  • Strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
  • Krasjes zijn eenvoudig weg te werken
  • Naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers in Purmerend

Laat uw pvc-vloer in Purmerend regelmatig onderhouden en schoonmaken om ervoor te zorgen dat deze langer meegaat. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw pvc-vloer in Purmerend. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor de professionele reiniging van uw pvc-vloer in Purmerend ontvangt u van ons een offerte op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top