skip to Main Content
Offerte in 1 dag Gratis inspectie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig pvc-vloeren onderhoud door ADM Vloerenreinigers

Steeds meer particulieren, bedrijven en instellingen in Zaandam kiezen voor de uitstraling en de kwaliteit van de sterke, elastische pvc-vloer. Het is dan ook ook een zeer onderhoudsarme vloer die makkelijk schoon te houden is. Desondanks is het van belang regelmatig een grondige schoonmaak en behandeling van uw pvc-vloer te laten doen. Dit is namelijk bevorderlijk voor de levensduur van deze steeds populairder wordende vloer, waardoor u er langer van kunt genieten. ADM Vloerenreinigers is dé vloerenspecialist voor Zaandam en omgeving. U kunt hier terecht voor het deskundig reinigen van pvc-vloeren, zodat uw pvc-vloer een langere levensduur tegemoet gaat.

Noodzakelijk onderhoud van uw pvc-vloer

De pvc-vloer dankt zijn groeiende populariteit aan het feit dat het een zeer sterke en elastische vloer is. Veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen in Zaandam kiezen massaal voor de pvc-vloer. En ook veel huishoudens in Zaandam stappen over op de veelzijdige pvc-vloer voor in de keuken of badkamer. Vooral ook omdat de pvc-vloer makkelijk te onderhouden is. Dat wil niet zeggen dat onderhoud overbodig is. Integendeel: wilt u dat uw pvc-vloer in topconditie blijft? Dan is periodiek onderhoud aan te raden. Het is van belang om de kleuren en toplaag in goede staat te behouden. De kennis en ervaring van ADM Vloerenreinigers op het gebied van het behandelen van de elastische pvc-vloeren maakt dat het onderhoud van uw pvc-vloer in zeer goede handen is.

Schoonmaken en onderhouden van uw pvc-vloer

Periodiek onderhoud en reiniging van uw pvc-vloer in Zaandam maakt dat uw vloer langer meegaat. Wat doen wij als u ADM Vloerenreinigers uw pvc-vloer laat behandelen? We starten met het grondig schoonmaken van uw pvc-vloer. Dat gebeurt met een professioneel reinigingsmiddel, waarmee we vuil en vlekken als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Daarna zorgen we voor de ‘finishing touch’ met ‘opbokken’ van uw pvc-vloer. Opbokken is de term die wij gebruiken voor deskundig opwrijven van uw pvc-vloer. Dat doen we met een boenmachine die met een hoog toerental over de vloer draait. Dit zorgt ervoor dat uw vloer weer mooi gaat glanzen en zijn beschermingslaag weer terugkrijgt. Na onze behandeling in Zaandam van uw pvc-vloer is deze weer in topconditie.

Verstandig pvc-vloer regelmatig te behandelen

Met duurzaam onderhoud en regelmatige behandeling van uw pvc-vloer in Zaandam weet u zeker dat uw vloer langer meegaat en mooi blijft. Onze behandeling biedt u de volgende voordelen:

  • Vuil laat makkelijker los
  • Strepen van meubilair en schoenen zijn makkelijker te verwijderen
  • Krasjes zijn eenvoudig weg te werken
  • Naden tussen de vloerdelen blijven vochtbestendig
Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers in Zaandam

Laat uw pvc-vloer in Zaandam regelmatig onderhouden en reinigen voor het behoud van de optimale levensduur van uw vloer. ADM Vloerenreinigers verzorgt het onderhoud van uw pvc-vloer in Zaandam. Kunnen wij u hierover informeren? Neem dan gerust contact met ons op via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Voor de professionele reiniging van uw pvc-vloer in Zaandam ontvangt u van ons een offerte op maat.

    Offerte of informatie aanvragen?


    Back To Top