skip to Main Content
Offerte binnen 1 dag Gratis inspectie op locatie Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig betonvloer laten reinigen door ADM Vloerenreinigers

Betonvloeren winnen aan populariteit. Ook in Zaandam en omgeving. Waar we betonvloeren veel zien is in opslagloodsen, groothandels, distributiecentra en kantoren. Ze danken de populariteit aan hun stoere, robuuste en industriële uitstraling. Ook vele huishoudens in Zaandam kiezen voor de kwaliteit en uitstraling van een betonvloer. Een betonnen vloer is namelijk zeer makkelijk te onderhouden. Dat neemt niet weg dat periodiek grondiger onderhoud nodig is in de vorm van het schoonmaken of polijsten van de betonvloer. ADM Vloerenreinigers kan uw betonvloeren voor u reinigen. En als u uw betonvloer ook laat impregneren is deze weer voor langere tijd bestand tegen vuil en beschadigingen. Voor het reinigen, polijsten en impregneren van uw betonvloer in Zaandam gaat u naar ADM Vloerenreinigers.

Betonvloer voor reiniging
Voor reiniging betonvloer
Betonvloer na reiniging
Na reiniging betonvloer

Betonvloer schoonmaken

Hoe gebruikt u uw betonvloer in Zaandam? Is dat voor huishoudelijk gebruik of voor industrieel en zakelijk gebruik? Bij intensief gebruik van een betonvloer adviseren wij om de betonvloer zeker eenmaal per jaar te laten reinigen. Een betonvloer is namelijk zeer vatbaar voor zuren, vetten en het ontstaan van vlekken. Dat ziet er gewoon niet fraai uit. Na de reiniging van uw betonnen vloer door ADM Vloerenreinigers ziet deze er weer helemaal picobello uit!

Laat uw betonvloer impregneren

Voor de schoonmaak van betonvloeren gebruiken wij uitsluitend professionele reinigingsmiddelen. Vuil en vlekken kunnen we hiermee moeiteloos verwijderen. Bij deze reiniging wordt de vloer ook geneutraliseerd. We kunnen daarbij een beschermingslaag aanbrengen op de betonvloer door deze te polymeren of impregneren. Daarna is deze weer goed bestand tegen de invloed van vuil.

Uw betonvloer laten polijsten

Wij kunnen uw betonvloer in Zaandam ook polijsten. Met polijsten kunnen we uw betonvloer weer mooi egaal maken. Polijsten van uw betonvloer doen we met behulp van verschillende diamantschijven met een steeds fijnere korrel, zodat het resultaat steeds gladder wordt. Wij raden u aan om uw betonvloer in Zaandam zeker elke vijf jaar te laten polijsten. Ook wanneer u merkt dat de vloer doffe vlekken vertoont. Bovendien is het ook raadzaam om na een verbouwing uw betonvloer te laten polijsten en/of reinigen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Onze werkwijze

1. Vraag een offerte aan

Via het contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen voor het reinigen, onderhouden en behandelen van uw vloer.

2. Binnen 24 uur contact

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact op voor het plannen van een afspraak voor een uitgebreide vloerinspectie bij u op locatie.

3. Gratis vloerinspectie op locatie

Op de afgesproken dag en tijd komt een ervaren inspecteur bij u op locatie om uw vloer te inspecteren.

4. Offerte op maat

Naar aanleiding van het bezoek van onze inspecteur, stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

5. Uitvoering werkzaamheden op locatie

Als u akkoord bent met onze opgestelde offerte, maken wij met u een afspraak om de werkzaamheden bij u op locatie uit te voeren.

6. Uw vloer weer als nieuw

Nadat onze ervaren vloerreinigers bij u zijn geweest, bent u ervan verzekerd dat uw vloer weer in uitstekende conditie is gebracht.

Contact met ADM Vloerenreinigers in Zaandam

Voor het polijsten, reinigen of impregneren van uw betonvloer in Zaandam gaat u naar ADM Vloerenreinigers. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw betonvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u aan huis of uw bedrijf in Zaandam voor een advies op maat.

Back To Top