skip to Main Content
100% Tevredenheidsgarantie Betrouwbare specialisten Garantie Stofvrije werkwijze Werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht

Deskundig betonvloer reinigen door ADM Vloerenreinigers

Betonnen vloeren zijn robuust en gaan zeer lang mee. Zeker bij goed onderhoud. Voor de behandeling en reiniging van uw betonvloer in Haarlem gaat u naar de specialisten van ADM Vloerenreinigers. Net als in de rest van Nederland, groeit ook in Haarlem het gebruik van de betonvloer in populariteit. Ze danken die populariteit aan hun stoere, robuuste en industriële uitstraling. Ook in woningen zijn ze steeds meer te zien. Een betonnen vloer is namelijk makkelijk in het onderhoud. Maar het gaat te ver om te zeggen dat u er niets aan hoeft te doen. Periodiek is grondig onderhoud nodig in de vorm van het schoonmaken of polijsten van de betonvloer. Voor het reinigen, polijsten en impregneren van uw betonvloer in Haarlem gaat u naar ADM Vloerenreinigers.

Betonvloer voor reiniging
Voor reiniging betonvloer
Betonvloer na reiniging
Na reiniging betonvloer

Betonvloer schoonmaken

Wordt uw betonvloer in Haarlem commercieel of privé gebruikt? Bij intensief gebruik van een betonvloer adviseren wij om de betonvloer zeker eenmaal per jaar te laten schoonmaken. Een betonvloer is namelijk zeer vatbaar voor zuren, vetten en het ontstaan van vlekken. Dat is gewoon niet mooi. Na de reiniging van uw betonnen vloer door ADM Vloerenreinigers is deze weer als om door een ringetje te halen.

Betonvloer impregneren

Als wij betonvloeren schoonmaken, gebruiken wij hiervoor uitsluitend professionele reinigingsmiddelen. Daarmee kunnen wij vuil en vlekken moeiteloos verwijderen. Bij deze schoonmaakbeurt wordt de vloer ook geneutraliseerd. Na het schoonmaken kunnen wij de vloer voorzien van een beschermingslaag door deze te polymeren of impregneren. Daarna is uw betonvloer weer goed bestand tegen de invloed van vuil.

Betonvloer laten polijsten

U kunt uw betonvloer in Haarlem ook door ons laten polijsten. Met het polijsten maken we uw betonvloer weer helemaal mooi egaal. Polijsten van uw betonvloer doen we met verschillende diamantschijven die steeds een fijnere korrel hebben. Dit geeft een almaar gladder resultaat. Wij adviseren om uw betonvloer in Haarlem zeker elke vijf jaar te laten polijsten. Dat is ook het geval als u doffe vlekken op de vloer ziet verschijnen. Bovendien is het raadzaam om na een verbouwing uw betonvloer te laten polijsten en/of reinigen.

Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen met ADM Vloerenreinigers in Haarlem

Voor het polijsten, reinigen of impregneren van uw betonvloer in Haarlem gaat u naar ADM Vloerenreinigers. Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over het onderhouden van uw betonvloer? Bel ons via 0251-836366 of mail naar info@admvloerenreinigers.nl. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u aan huis of uw bedrijf in Haarlem voor een advies op maat.

Back To Top